IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юлиан Костов влиза в хитовия сериал „Белият лотос“

7 февруари 2024 11 00

Пореден успех зад граница за българския актьор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След Мария Бакалова още един български актьор, роден във Варна, е напът да направи голям пробив в Холивуд. А именно Юлиан Костов, който се оказва новото попълнение към третата част на спечелилия награда „Еми“ драматичен сериал на HBO „Белият лотос“. 34-годишният актьор вече е участвал в няколко успешни сериала като „Подстанция „Темпъл“, „Централа Берлин“ и „Аз, вещицата“, Shadow and Bone, както и в други международни продукции. Той също така озвучава героя Владимир Макаров в Call of Duty: Modern Warfare III.

Оказва се, че Костов получава своя шанс да попадне в актьорския състав на „Белият лотос“ и така да изгрее категорично на международната сцена, след като заменя сръбския актьор Милош Бикович, който беше уволнен от сезон 3 след натиск от Украйна заради пропутинската му позиция.

Колкото до 36-годишния Бикович, той наскоро наруши мълчанието си относно уволнението си по политически причини, като каза, че този ход създава „смущаващ прецедент“ във филмовата индустрия.

Юлиан ще се превъплъти в руски герой, като снимките на новия сезон започват скоро около Кох Самуи, Пукет и Банкок. Този път сериалът ще проследи нова група туристи в друг имот на White Lotus, този път базиран в Тайланд.

Костов се присъединява към доста звезден актьорски състав, включително Лесли Биб, Паркър Поузи, Патрик Шварценегер, Кари Куун, Франческа Корни и завръщащата се членка на сезон 1 Наташа Ротуел.

„Нищо, което мога да напиша, не може да отговори на това как се чувствам. Просто съм повече от щастлив, благодарен и развълнуван да се присъединя към този екип от страхотни артисти в сезон 3 на „Белият лотос“, сподели самият Костов в профилите си в социалните медии.

Освен с успехите в кариерата си, Юлиан може да се похвали и с щастлив личен живот. Той е в сериозна връзка с една от най-красивите участнички в риалити шоуто „Игри на волята 4“ – Мирела Илиева. 

Двамата не крият отношенията си, а дори напротив – редовно споделят свои общи кадри от различни дестинации в профилите си в Instagram. Любопитна подробност е, че по време на „Игри на волята“ Мирела се сближи със съплеменника си Валери Григоров (сина на Мария Гроздева), който пък от няколко месеца е във връзка с Мария Бакалова, която пък освен съгражданка е и много добра приятелка на Юлиан от години.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари