IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за Свети Валентин – Хейли Бийбър смени цвета си

13 февруари 2024 14 30

Моделката дебютира нова визия на Супербоул

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички известни личности отмениха ангажиментите си и заминаха за Лас Вегас, за да наблюдават най-важния мач в американския футбол, а именно срещата за Супербоул. В това число влезе и семейство Бийбър, което е редовно на подобен тип събития, въпреки че Джъстин все още не се е качвал на сцената на полувремето, за да изпълни най-големите си хитове. 

Хейли и Джъстин Бийбър кацнаха в Лас Вегас в началото на уикенда, за да наблюдават срещата между „Канзас Сити Чийфс“ и Сан Франциско на стадион Allegiant. 

Седейки с други известни личности около себе си, двойката показа завиден стил. Хейли облече яке с леопардова щампа на Saint Laurent, оставяйки останалата част от визията си малко по-небрежна. Тя обаче използва сцената на Супербоул, за да дебютира новата си прическа в наситенокафяво. От своя страна, Джъстин заложи на кафява риза с малки луни по цялата ѝ повърхност, на която не закопча нито едно копче. 

Сред публиката беше и Тейлър Суифт със своя звезден отбор, които наблюдаваха победата на „Канзас Сити Чийфс“. В печелившия отбор играе приятелят на изпълнителката – Травис Келси – когото тя подкрепи със специални бижута. Суифт се облече в черен корсет от Dion Lee и дънки от АREA, които струват 695 долара. Цялата визия бе допълнена от бомбър яке на Wear by Erin Andrews, върху което бе избродирано логото на „Канзас“ и номер 60 в чест на годината, в която отборът е създаден. 

Като знак на подкрепа за приятеля си, Суифт носеше колие с номер 87, чанта на Judith Leiber със същото число, пръстен от жълто злато и рубин на Retrouvai и обеци с коралово сърце от The Last Line. Косата ѝ бе оформена на висока опашка, а емблематичното ѝ червено червило отново бе на показ. Певицата влезе на стадиона заедно с приятелката си Блейк Лайвли и колежката си Айс Спайс. 

Актрисата от „Клюкарката“ недвусмислено показа кой отбор подкрепя, обличайки се в изцяло червен анцуг на Adidas, съчетан с бял скъсен потник. За да не изглежда твърде спортна, тя комбинира визията със стилето токчета и златни бижута от Tiffany & Co. Косата ѝ бе оформена в ретро къдрици от 90-те, добавяйки още сексапил към цялата картинка. 

Тейлър Суифт направи огромна жертва за приятеля си, след като пътува повече от 10 часа от Токио до Лас Вегас, за да наблюдава победата му на живо. В Япония тя направи четири концерта един след друг, като след финала на последния веднага се качи на частния си самолет и отлетя за Америка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари