IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код червено: Блейк Лайвли и Тейлър Суифт се появиха в топ визии на Супербоул

12 февруари 2024 14 30

Попзвездата и актрисата подкрепиха със стил отбора на Травис Келси – „Канзас Сити Чийфс“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли се появи в стилен яркочервен анцуг на Adidas, за да подкрепи отбора на гаджето на приятелката си Тейлър Суифт на Super Bowl 2024. Актрисата пристигна на голямото спортно събитие заедно с Тейлър и „Айс Спайс“ в неделя, изглеждайки готова да аплодира победителите на вечерта.

Холивудската звезда беше оформила косата си на огромни, буйни къдрици и беше съчетала спортната си визия с къс бял топ и яркочервени обувки на ток, с които се появи на стадион Allegiant в Лас Вегас. 36-годишната Лайвли беше допълнила спортно-елегантния си вид с огромно количество златни бижута, включително обеци, множество гривни и масивна верижка, които добавяха лукс и класа към външността ѝ.

Според сайта Page Six, актрисата е носила бижута на Tiffany & Co – марка, на която тя е рекламно лице, на стойност колосалните почти половин милион долара.

От своя страна Суифт носеше черни дънки Area, украсени със скъпоценни камъни, и подходящ корсет на Dion Lee, червено колежанско яке и колие с талисман „87“, почит към номера на фланелката на гаджето си Травис Келси.

Това далеч не е първият път, когато Суифт отдава почит на играча на „Чийфс“ чрез модните си избори. В предишни свои появи на стадионите из САЩ певицата е носила различни колиета, гривни и дрехи, посветени на Травис и тима му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLAMURAMA (@glamurama)

Освен това и майката на Тейлър – Андреа, също се появи с червена чанта и червен шал, за да подкрепи отбора на потенциалния си бъдещ зет, а бащата на Тейлър – Скот, беше облечен от главата до петите в дрехи на „Канзас Сити Чийфс“, въпреки че доскоро е бил заклет фен на отбора на „Филаделфия Ийгълс“.

Колкото до Лайвли, това не е първият път, когато тя придружава Суифт на футболен мач, тъй като тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс се присъединиха към антуража на попзвездата във VIP бокса на мач на стадион Met Life през октомври.

Лайвли и Суифт са известни със своето дългогодишно приятелство и често излизат заедно по женски из различни заведения в Ню Йорк. В средата на декември двете звездни блондинки също бяха заедно, когато посрещнаха 34-ия рожден ден на изпълнителката на Midnights. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GLOW (@glowmagazine)

Друга приятелка и колежка на Суифт – Лана Дел Рей, също се появи в червено кожено яке на събитието в Лас Вегас, отново показвайки звездна подкрепа на отбора на „Чийфс“, които успяха да спечелят трофея за трети път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lizzy (@lanadelrey.hm_)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари