IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт възнагради Травис Келси с целувка след класирането му на Super Bowl

30 януари 2024 08 30

Големият мач ще се състои на 11 февруари в Лас Вегас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт се е запътила към Super Bowl, след като отборът на „Канзас Чийфс“ си осигури място на най-големия мач в американския футбол. 

Разбира се, изпълнителката ще бъде само зрител, но ще вика с цяло гърло за приятеля си Травис Келси, който е част от „Чийфс“ и помогна за победата над „Балтимор Рейвънс“ през изминалия уикенд. След като мачът бе решен, Суифт се запъти към терена, за да поздрави Келси, който бе заобиколен от камери и съотборници. 

12-кратната носителка на „Грами“ обаче намери пролука в тълпата, за да подари на приятеля си целувка за победата. Около двойката се беше събрало цялото семейство Келси, включително мама Дона и татко Ед, които преди това бяха в ложата заедно с Тейлър. 

Речта на Келси към съотборниците му показа цялото му вълнение и гордост от втория пореден Super Bowl. Миналата година Канзас спечелиха важния мач, а сега футболистът повтори същия мотивационен израз, който използва и преди 12 месеца – „Трябва да се борим за нашето право да празнуваме“. Думите му предизвикаха окуражителни викове от целия отбор и усмивка от Тейлър. 

След речта си Травис бе посрещнат и от брат си, Джейсън Келси, който го чакаше нетърпеливо на терена. За да остави двамата да се насладят на момента, Тейлър се отдръпна настрана, което направи огромно впечатление на феновете. Под видео, споделено в социалните мрежи, почитателите на певицата пишат, че тя показва завиден такт и внимание към детайла, като оставя светлината на прожекторите да блести върху семейство Келси, а не върху нея, въпреки огромния интерес от страна на фотографи и журналисти. 

„Много ми харесва колко наясно със ситуацията е тя – отдръпва се, за да може Джейсън и Травис да се нарадват на момента и да бъдат заедно за няколко минути“, пише един потребител, а друг добавя, че Келси веднага търси приятелката си, след като приключва разговора с брат си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tayvis (@tayvis01)

Травис Келси определено заслужаваше целувката и вниманието, което получи, след като той бе един от основните „виновници“ за победата на Канзас със 17 на 7 срещу Балтимор. Освен това тайт ендът на Чийфс задмина легендата на NFL Джери Райс за най-много уловени топки в историята на футболната лига. 

За специалния мач Тейлър Суифт пристигна с черен блейзър върху червен суитшърт, които комбинира с черни панталони и емблематичното си червено червило. Прическата ѝ бе напомняне за 2018 година, когато носеше къдрици по време на турнето си Reputation. 

Травис Келси сподели истината за началото на връзката си с Тейлър Суифт

Карма ли е – най-добрите моменти на Тейлър Суифт и Травис Келси в Аржентина

Романтично: Тейлър Суифт носи гривна с номера на фланелката на Травис Келси

Кашмиреният пуловер на звездата е от марката Guest in Residence, която е собственост на близката ѝ приятелка Джиджи Хадид, и струва 695 долара. Разбира се, моделът в червено вече е разпродаден, след като Суифт се появява с него на мача в Лас Вегас. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by t | 17 (@reputationcult)

За да покаже пълната си подкрепа към Травис Келси, Тейлър носеше и няколко забавни аксесоара – пръстен, украсен с малък талисман във формата на червена фланелка с номер 87 в чест на Келси, както и блестяща гривна с буквите TNT за Травис и Тейлър

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари