IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес и гаджето ѝ Бени Бланко афишират любовта си с нови снимки

13 февруари 2024 14 50

Попзвездата е по-щастлива от всякога с музикалния продуцент

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес и гаджето ѝ Бени Бланко демонстрираха чувствата си един към друг с нови снимки в социалната медия. Певицата и музикалният продуцент показаха различни интимни пози заедно в нова публикация, която тя сподели в Instagram.

31-годишната Селена и нейният 35-годишен приятел изглеждат истински близки на кадрите. На една от снимките двамата си готвят заедно в кухнята, а на друга Бени сладко целува рамото на Селена.

Феновете на Гомес побързаха да коментират сладките снимки, показвайки че са истински радостни за това, че тяхната любимка отново е щастлива в личния си живот.

Преди да сподели последния си набор от снимки с Бени, Селена влезе в заглавията като с приятеля ѝ се появиха в еднакви пижами по време на партито за рождения ден на Никола Пелц през януари. Комплектите бяха черни с бяла подплата, а звездното пижамено парти на Никола се състоя в къщата на Селена.

Преди партито на Никола, Селена и Бени споделиха целувка на наградите „Златен глобус“. Тя беше номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал, мюзикъл или комедия за изпълнението си в Only Murders in the Building, но в крайна сметка не спечели. Нейната снимка с целувката на Бени разкри, че тя все пак се чувства като победител заради Бени. „Спечелих“, написа тя до кадъра, намеквайки, че неговото сърце е най-голямата награда за нея.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Селена и Бени потвърдиха връзката си в социалните мрежи през декември. Тя сподели черно-бяла снимка, на която двамата се гушкат и отговори на въпросите на феновете за романса с думите: „Той се отнасяше с мен по-добре от всяко човешко същество на тази планета“, написа тя за Бени в един коментар. Тя също сподели, че той е „по-добър от всеки друг мъж“, с когото някога е била.

Освен дълга връзка с Джъстин Бийбър, Селена имаше кратки връзки с певците The Weeknd, Андрю Тагарт и Зейн Малик, както и с диджей Зед.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари