IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес в прегръдките на Бени Бланко: Аз съм победител

10 януари 2024 11 00

Актрисата не си тръгна със Златен глобус, но личният й живот процъфтява

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес няма време и желание да обърне внимание на критиците, които продължават да се подиграват на връзката ѝ с Бени Бланко и избора ѝ за мъж.

31-годишната актриса и певица беше част от номинираните за тазгодишните награди „Златен глобус“, раздадени в неделя вечер. Тя попадна в категорията за най-добра актриса в телевизионен сериал – мюзикъл или комедия за играта ѝ в Only Murders in the Building. Гомес пристигна сама на събитието, носейки зашеметяваща червена рокля. По време на рекламните паузи тя бе заснета да посещава масата на своята близка приятелка Тейлър Суифт и двете да си говорят нещо интересно, съдейки по израженията на лицата им.

Както Тейлър, така и Гомес бяха соло на наградите, като новите им половинки липсваха. И докато Суифт беше разделена с Травис Келси и след шоуто, то Селена се озова в прегръдките на Бени Бланко, който я чакаше за афтърпартито. 

Носейки още червената си рокля от Giorgio Armani, певицата страстно целуна своя любим, а снимка от момента бе публикувана в историите в Instagram. Тя бе комбинирала ефирния тоалет с черно сако, за да се предпази от ветровитото и студено време във вечерен Лос Анджелис. 

„Аз спечелих“, написа Селена върху снимката, която веднага обиколи социалните мрежи. Малко по-късно се появиха и други кадри от интимния момент, на които се вижда щастието и любовта в очите както на Гомес, така и на Бени Бланко, който определено е доста по-различен от предишните ѝ гаджета. В списъка на певицата попадат имена като Джъстин Бийбър, Орландо Блум и The Weeknd, които се славят с повече известност от Бланко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a ??? (@withloveselgomez)

Въпреки критиците и неодобрителните коментари на част от феновете си, Селена продължава да вярва на своите инстинкти и все по-често да показва колко е щастлива в обятията на новия си любим. Наскоро двамата се появиха на баскетболен мач, където не се притесниха да демонстрират близост. Камерите уловиха Гомес да поставя глава върху рамото на Бланко, да се усмихва доволно, а част от феновете сметнаха, че музикантът дори казва на приятелката си „Много си красива“ на едно от видеата в социалните мрежи. 

Наскоро разведената Рийз Уидърспун се появи с млад кавалер на наградите „Златен глобус“

Дженифър Анистън, Тейлър Суифт, Ема Стоун – най-добре облечените дами на „Златен глобус“

Нежност, целувки и прегръдки – най-сладките звездни двойки на „Златен глобус“ 2024

„Тя наистина се наслаждава на момента. Може би причината е Бени, може би просто се радва на професионалния и личния си успех. Всички около нея са щастливи, защото тя е щастлива“, казва източник, близък до Гомес. Той допълва, че близките и приятелите ѝ много внимават за нейното емоционално състояние и следят дали тя няма да изпадне в дупка, както преди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by a ??? (@withloveselgomez)

Когато се появиха първите снимки на Селена и Бени в края на миналата година, феновете започнаха да дискутират дали това е правилният мъж за идолката им. В отговор на това тя се включи в дискусията и заяви, че Бланко е нейното всичко и изпълва цялото ѝ сърце. Тогава стана ясно, че двамата са заедно повече от шест месеца, но са решили да запазят връзката си в тайна. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари