IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес призна: Слагала съм си ботокс

12 декември 2023 16 30

Певицата за първи път проговори за козметичните си намеси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В края на годината Селена Гомес реши да бъде напълно откровена с феновете

31-годишната певица става все по-активна в социалните мрежи в последно време, след като точно там потвърди връзката си с Бени Бланко. Тя коментира няколко публикации, намекващи за романтичните им отношения, като написа, че колегата ѝ е най-доброто нещо, което някога ѝ се е случвало. Също така заяви, че двамата имат връзка от шест месеца и това я прави най-щастливата жена на света. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Сред тези коментари се прокрадна и един, който изненада някои от последователите на Гомес. Тя написа, че си е слагала ботокс преди. Коментарът вече е изтрит, но не мина незабелязан от милионите потребители на Instagram, които бяха хем шокирани, хем не чак толкова, тъй като подобни слухове се въртяха в интернет от години. 

Това е първият път, в който Гомес говори за козметичните си намеси. Тя обаче не уточни точно какъв ботокс си е сложила или в коя клиника. 

Признанието за ботокса беше едно от многото разкрития на Селена през последните седмици. Тя реши да бъде активна в социалните мрежи, но не чрез публикации, а с коментиране на различни постове. Така тя намекна за създаването на нова музика, като отговори на фен с думите „О, да, много се вълнувам, че съвсем скоро ще дойде“. 

Гомес допълнително нажежи напрежението, като заяви, че новите ѝ песни най-вероятно ще бъдат пуснати преди рождения ѝ ден, който е през юли месец. 

Изненадващата социална активност на певицата включваше множество признания, като най-голямото бе това за новата ѝ романтична връзка. Тя сподели, че излиза с 35-годишния Бени Бланко, с когото преди е работила по хита си I Can't Get Enough от 2019 година. 

Първото ѝ потвърждение дойде, след като тя коментира публикация за предполагаемата връзка. Сред множеството коментари на фенове се прокрадна и нейният, който гласеше „Факти“. След това Гомес допълни „Той е моето всичко“ и „Най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“

Селена Гомес: Загубата на тийнейджърското ми тяло ме депресира

Селена Гомес изненада феновете си, завръщайки се на сцената

Защо напоследък Селена Гомес парадира с пищни извивки?

Малко по-късно тя сподели черно-бяло селфи, на което е положила глава върху мъжко рамо. Лицето на мъжа не се вижда, но феновете бяха убедени, че това е именно Бланко. След това Гомес публикува и снимка на диамантен пръстен с буквата B, който носи на левия си безименен пръст. 

Докато Селена не се притеснява да говори за новата си връзка, то Бланко е малко по-предпазлив. Той все още не е коментирал отношенията им, но все пак затвърди любовта си към певицата, оставяйки емотиконка на влюбено човече под нейна скорошна публикация. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари