IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес потвърди, че има ново гадже: Той е моето всичко

8 декември 2023 10 50

Изпълнителката шокира всички с признанието си, че излиза с Бени Бланко

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Истина или шега – Селена Гомес излиза с Бени Бланко?

Това е въпросът, който циркулира в социалните мрежи от снощи, след като 31-годишната изпълнителка и актриса сякаш потвърди романса си със своя колега. Гомес, която рядко говори за личния си живот, особено в Instagram, коментира няколко публикации, свързани с нея и Бланко, което накара феновете да се зачудят дали тя наистина има нов мъж в живота си или просто се опитва да засенчи поредните слухове за своя личен романтичен живот.

Първоначално тя коментира публикация, в която се твърди, че с Бланко имат връзка. Докато феновете се опитваха да я защитят срещу изданието и да пишат, че личният живот на Гомес си е неин, то тя шокира всички, като се включи в коментарите, пишейки „Факти“. Това създаде вълна от още коментари, като голяма част от потребителите се зачудиха дали профилът на Селена е хакнат и това да е дело на интернет трол. 

Един фен дори влезе в спор със звездата, твърдейки че Бени Бланко е възможно най-лошият избор за нея. Той пише, че изпълнителят в миналото е обиждал Гомес и дори я е псувал в социалните мрежи, което би трябвало да я навежда на мисълта, че няма да се отнася добре с нея. Селена обаче не остана безмълвна и контрира с няколко категорични коментара. 

„Защо тогава той е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало? Край“ и „Той все още е по-добър от всеки друг, с когото някога съм била. Факти“, бяха коментарите на актрисата. 

Малко по-късно се появи нова публикация, този път с черно-бяла снимка на новата двойка, която отново бе коментирана от Гомес. Тогава тя написа „Той е всичко за моето сърце“

След като бе подложена на множество критики и съмнения, че това наистина е профилът ѝ, Селена реши отново да се включи в дискусията

„Не разбирам. Ако наистина ви е грижа за мен, това е най-щастливият ми период. Свободни сте да казвате това, което искате, но никога няма да позволя на думите ви да ръководят живота ми. Никога. Аз избирам. Ако не можете да ме приемете в най-щастливия ми период, тогава въобще не бъдете в моя живот“, категорична бе певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gentleselena12

Тя също така сподели черно-бяло селфи в своята история в Instagram, на което е допряла глава до рамото на мъж, чието лице е скрито. Според феновете обаче, това е именно Бени Бланко. 

Селена Гомес изненада феновете си, завръщайки се на сцената

Нова любов? Селена Гомес прекара вечер с известен музикален продуцент

Селена Гомес отбеляза рождения си ден със звездно парти и прожекция на „Барби“

Наскоро Бланко участва в създаването на хита Single Soon на Гомес. Той също така бе сред гостите на 31-ия ѝ рожден ден. 

През септември обаче изпълнителката сякаш заяви, че е сама, публикувайки видео в TikTok, на което се забавлява на популярен звук. Тя крещи „Познай кой има гадже?“, след което сама си отговаря с „Не и аз! Бъдете в безопасност“

Бени Бланко също така работи със Селена по песента I Can't Get Enough. Освен че я продуцира, той и пее в английско-испанското парче заедно с Гомес, J Balvin и Tainy. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари