IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун се оплака: Да си известен е скъпо!

17 февруари 2024 15 00

Звездата се жалва, че винаги тя плаща сметката в ресторанта

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарън Стоун се оплака в новото си интервю за списание InStyle, чиято корица краси, че е „скъпо да си известен“. Холивудската звезда има състояние от 40 милиона долара, но все пак твърди, че ѝ е твърде скъпо да бъде богата и известна.

„Излизате на вечеря и на масата има 15 души и на кого връчват сметката? Всеки път аз плащам сметката от 3000 долара“, жалва се 65-годишната Стоун пред изданието.

Актрисата от „Първичен инстинкт“ обяснява и тезата си, че е твърде скъпо да бъдеш известен, описвайки и други свои преразходи, свързани със славата ѝ. Някои от тези разходи включват хонорарите за охранителния ѝ персонал, публицисти, гримьори и мениджъри.

Филмовата звезда обаче е всичко друго, но не и скъперник, когато става въпрос за кариерата ѝ в Холивуд.

В мемоарите си от 2021 г. „Красотата да живееш два пъти“ Стоун разкри, че е дала голяма част от заплатата си на Леонардо ди Каприо, само за да може той да участва в нейния филм от 1995 г. „Бърз или мъртъв“.

„Той беше суперзвезда“, каза Стоун пред InStyle за Ди Каприо, който току-що беше участвал в номинираната си за „Оскар“ пробивна роля в „Защо тъгува Гилбърт Грейп“. „Исках да бъда в страхотен филм, а не в глупав филм, така че си осигурих компания от най-добрите колеги, които бих могла да искам“, обясни култовата блондинка.

Звездата от „Казино“ била наета с договор за 3 милиона долара, за да се изправи срещу Джийн Хекман във въпросния уестърн, но в крайна сметка дала на Ди Каприо 1 милион долара – една трета от заплатата си, за да влезе в ролята на нейния син на екрана.

„Лео беше дете“, каза Стоун, отбелязвайки, че Ди Каприо, който е бил на около 18 години по онова време, вероятно не е имал представа за споразумението със заплатите, докато тя не издаде този факт в книгата си.

Ди Каприо, който сега е на 49 години, говори за добротата на Стоун след излизането на мемоарите ѝ, казвайки пред E!News през ноември 2023 г. „Невероятно е. Тя беше огромен шампион на киното и даде възможности на други актьори, така че съм ѝ много благодарен.“

Лео добави: „Благодарих ѝ много пъти. Не знам дали ѝ изпратих истински, физически подарък за благодарност, но истината е, че съм ѝ страшно благодарен.“

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари