IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек показа как мята палачинки по сатенена пижама

15 февруари 2024 09 00

Харизматичната 57-годишна актриса изглежда невероятно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек показа за пореден път уменията си в кухнята като направи вкусни палачинки за закуска на своето семейство. Холивудската актриса сподели видео в своя Instagram профил, с което почете Световния ден на палачинките, който се падна във вторник.

57-годишната красавица публикува клип, в който се вижда как умело успява да премята палачинките във въздуха. Във видеото Салма изглежда красива в зеления си сатенен комплект пижама, украсена със зебри. Хайек носи минимален грим, съчетан с вдигната на кок коса.

Актрисата от „Фрида“ написа: „Ден на палачинката“ до клипа си, който пък беше харесан от бившата половинка на съпруга на Хайек – супермоделът Линда Еванджелиста.

След като приключи с приготвянето на закуската, Салма се наслади на любимото ястие, за да отпразнува повода. Мексиканско-американската актриса роди дъщеря си Палома през 2007 г., докато беше сгодена за френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино. Двойката се ожени през 2009 г.

От видеото става ясно, че Салма разполага с голяма кухня в дома си в Париж.

Истината е, че след първоначалното напрежение, Салма и Линда се сближиха и вече се чувстват като едно голямо семейство. Еванджелиста има син – Августин от връзката си с милиардера Пино, който е с няколко месеца по-голям от Валентина Палома и двете деца са си много близки. Причината за сближаването им се крие именно в топлия и приемащ характер на Хайек, която вместо да влиза в образа на зла мащеха, е заобичала момчето като свое собствено.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари