IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелки за цял живот – как Салма Хайек и Пенелопе Крус се сближават

6 декември 2023 12 30

Двете дами се приемат за сестри

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелството на Пенелопе Крус и Салма Хайек е пример за това, че не само има подобни близки отношения в Холивуд, но и за това, че всъщност две красиви жени наистина могат да бъдат неразделни и да не си завиждат. 

Наскоро Крус даде интервю пред E!News относно новия си филм „Ферари“, където си партнира с Адам Драйвър. По време на разговора тя бе попитана за неразрушимата си връзка с Хайек, която се създава още преди десетилетия, когато и двете се опитват да пробият като чужденки в Холивуд. Това ги сплотява и ги превръща в силен юмрук, който в крайна сметка успява да разбие стената на стереотипите и да докаже, че латиноамериканките и испанките имат място в меката на киното. 

Пенелопе сподели и историята за близкото приятелство с Хайек, казвайки че двете са като сестри от различни майки. 

„Можем да си кажем всичко. Наистина имаме доверие една на друга. Познавам я от 30 години“, казва актрисата. 

Що се отнася до начина, по който двете се сближават, Крус споделя, че всичко е било много специално, защото веднага е показало, че отношенията помежду им няма да бъдат мимолетни. „Тя дойде да ме вземе от летището на втория път, в който кацнах в Ел Ей. Тогава бях там с договор и двупосочен билет, и не познавах никого“, спомня си Пенелопе. 

„Тя дойде да ме вземе и не ми позволи да отида в хотел. Каза ми, че ще остана в нейната къща, защото не познавам никого в града. В този момент наистина я почувствах като семейство“, допълва актрисата. 

Спокойно можем да кажем, че Хайек се чувства по същия начин, съдейки по публикациите ѝ в социалните мрежи. През април тя сподели видео, показващо развитието на приятелството им през годините както на екран, така и в реалния живот. 

Няма драма: Салма Хайек прие незаконния син на мъжа си

Открийте разликата: Салма Хайек сега и преди 20 години

Браво, момиче! Салма Хайек пусна селфи без грим, интернет полудя

Първата част от видеото показва как двете спорят във филма Bandidas от 2006 година, след което сцената се премества в реалния живот, където Пенелопе говори за връзката си със Салма. 

„Обичаме се и не обичаме да се караме, но и двете сме много твърдоглави“, обяснява актрисата. 

Хайек, от своя страна, описва колежката си като „фантастична“, „енигматична“ и „невероятно красива“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари