IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливата Хилари Суонк разкри за първи път имената на близнаците си

15 февруари 2024 17 40

Носителката на две награди „Оскар“ роди през април миналата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилари Суонк намери перфектния ден, в който да разкрие имената на своите близнаци – Свети Валентин. 

В сряда носителката на две награди „Оскар“ сподели снимка на дъщеря си Ая и сина си Охм, които вече са на 9 месеца. На кадъра сладурите седят на плажа, а имената им са написани на пясъка. Лицата им, разбира се, са скрити от камерата, като Ая и Охм гледат към водата. Момиченцето носи розово оунзи, а момченцето е облечено в синьо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

„Предстои ми натоварена седмица с участия в токшоута, където ще споделям за новия си филм и забавно партньорство, но не се сетих за по-добър момент от този, в който да споделя имената на моите малки прекрасници с вас. Благодаря, че сте тук. Честит Свети Валентин“, написа 49-годишната Суонк. 

Актрисата и съпругът ѝ, Филип Шнайдер, посрещнаха близнаците си през април 2023 година. По това време обаче двамата решиха да запазят имената им в тайна. 

За да обяви раждането, Суонк сподели снимка, на която държи новородените върху двете си рамене. „Не беше лесно. Но определено си заслужаваше“, написа тя и добави две емотиконки на ангелчета и едно бяло сърце помежду им. Тя отново избра празник, в който да обяви щастливата новина, но този път бе Великден, с което пожела и всичко най-хубаво на своите последователи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Гледайки назад към изминалата 2023 година, правейки си равносметка на 1 януари тази година, Суонк каза, че нейните „ангелски бебета“ правят всеки ден още по-добър. Тя допълни, че няма търпение за следващите 12 месеца, за да види какви нови моменти, изкуство и решения ще успее да сбъдне. Актрисата благодари на всеки един от последователите си за любовта, подкрепата и лоялността, които ѝ показват през годините. 

Късно майчинство: Освен Хилари Суонк, кои други актриси станаха майки след 40?

Разгледайте планинския дом на бременната Хилари Суонк

През 2022 година, тогава на 48 година, Хилари Суонк разкри, че очаква близнаци. Това са първи деца за нея, като тя заяви, че майчинството е нещо, което е чакала цяла вечност. Актрисата изненада всички с признанието, че дълго време не е знаела, че е бременна, а когато сподели новината със света, вече бе във втория си триместър. 

„Изведнъж дрехите ми започнаха да ми омаляват, а преди ден дънките ми се разпориха. Сложих си якето, което обаче някак си вече не ми пасваше“, спомни си Суонк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Въпреки възрастта си, актрисата каза по това време, че чувства бременността като благословия, чудо и нещо невероятно. 

Хилари Суонк и Филип Шнайдер за първи път бяха забелязани заедно през ноември 2016 година, а почти 24 месеца по-късно се венчаха. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари