IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз си хвана гадже – рускиня

15 февруари 2024 11 00

Отношенията между тях вървят добре

Снимка: БГНЕС

Том Круз излиза с рускиня. Новата му приятелка е 36-годишната руска светска дама Елсина Хайрова. „В обкръжението на Елсина е добре известно, че тя и Том вече са във връзка“, казва вътрешен източник пред Daily Mail. 

„Те се сближиха много през последните няколко седмици, но много внимават да не бъдат снимани заедно, защото искат да запазят личния си живот.“ Източниците допълват: „Том остава да нощува в апартамента на Елсина, който, както можете да си представите, е много красиво място. Те обичат да прекарват времето си заедно и въпреки богатството си правят много от нещата, които правят нормалните двойки“.

 

 

Съобщава се, че наскоро и 61-годишният Круз, и Хайрова са присъствали на вечеря в подкрепа на лондонската благотворителна организация Air Ambulance. Принц Уилям е бил почетен гост.

Приятели потвърдиха, че дуетът прекарва по-голямата част от времето в многомилионния апартамент на Хайрова в Лондон. В много случаи те са вечеряли насаме в няколко ексклузивни лондонски ресторанта“.

Двойката за първи път подхрани слуховете за роман, след като през декември миналата година бе съобщено, че са близки на парти в лондонския квартал Мейфеър. „Те бяха неразделни, явно бяха двойка. Той изглеждаше обсебен от нея“, разказва очевидец пред Daily Mail по онова време.

В миналото Круз е бил женен три пъти. От 1987 г. до 1990 г. той е съпруг с Мими Роджърс, от 1990 г. до 2001 г. – с Никол Кидман, а от 2006 г. до 2012 г. – с Кейти Холмс. Хайрова се разделя с бившия си съпруг Дмитрий Цетков през 2022 г.

През 2023 г. Цетков разкрива за горчивата им тригодишна бракоразводна битка. Той заяви, че враждата му е струвала повече от 150 млн. долара.

„Независимо с кого е тя, с Том Круз или с някой друг, те трябва да са наясно, че тя харесва хубавите неща в живота и има скъп и луксозен вкус. Том трябва да държи очите и портфейла си широко отворени“, каза той. „Радвам се за нея, желая ѝ всичко най-добро.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари