IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари планира да заведе децата си във Великобритания

15 февруари 2024 14 50

Херцогът на Съсекс може би ще пътува без Меган Маркъл

Снимка: БГНЕС

Принц Хари планира да заведе децата си в Обединеното кралство, за да се срещнат с Чарлз III. Само преди седмица херцогът на Съсекс имаше среща с краля. Вярно е, че посещението беше краткотрайно: баща и син разговаряха само около половин час, след което Хари отлетя обратно в Калифорния. 

Вътрешни хора от близкия кръг на Хари твърдят, че той вече планира следващото си пътуване и дори иска да вземе със себе си малките си деца, 4-годишния Арчи и 2-годишната Лилибет. Между другото, Чарлз III видя внука си лично само веднъж – на честването на годишнината от царуването на Елизабет II през 2022 г. Тогава той държеше сина на Съсекс в ръцете си за последен път.

„Хари иска да прекара повече време в Обединеното кралство и да доведе децата да видят Чарлз и да ги запознае с братовчедите си. Но първо той ще трябва да се докаже и да изглади всички грапавини в отношенията“, отбелязва източникът.

Хари веднага замина за Обединеното кралство, когато научи за заболяването на баща си. Кратка среща на роднини беше прекъсната поради нареждане на лекари, които настояваха, че монархът се нуждае от почивка.

Не се съобщава, че Меган ще пътува с децата и съпруга си и като че ли е и малко вероятно предвид отношението ѝ към кралското семейство.

Затова пък наскоро принц Хари и Меган Маркъл стартираха нов уебсайт, използвайки своите кралски титли и герб. Според Daily Mail те са заменили стария адрес на Archewell със Sussex.com.

Уеб ресурсът съдържа техните биографии и списък с благотворителни проекти. Двойката вероятно се надява, че споменаването на кралското участие ще им помогне да продължат кариерата си и да привлекат повече медийно внимание. Сега обаче херцозите на Съсекс може да имат проблеми с двореца.

Източници смятат, че използването на кралски титли за комерсиални цели ще лиши завинаги Хари и Меган от титлите херцог и херцогиня. „Те ще имат истински проблеми. Съсекс е кралска титла и ако в това има някакъв намек за комерсиалност, ще им бъде забранено да я използват. Това е просто зашеметяващо! Не виждат ли колко безвкусно е това“, цитира Daily Mail вътрешен човек.

Други източници, близки до двойката, обаче твърдят, че те ще останат херцог и херцогиня на Съсекс и членове на кралското семейство, независимо от всичко. „Принц Хари и Меган Маркъл са херцогът и херцогинята на Съсекс. Това е факт. Това е тяхното фамилно име, това е тяхното родословие“, отбелязаха представители на двойката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари