IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празник по две: Андрей Арнаудов обсипа жена си Емануела с любов

15 февруари 2024 14 40

Романтиката беше във въздуха, но какъв беше поводът?

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Съпругата на телевизионния продуцент Андрей Арнаудов – Емануела Толева, се похвали вчера със стая, пълна с червени балони, красив букет от рози и признанието „Обичам те“. Поводът за всички тези романтични жестове обаче не беше това, за което всички веднага се сещаме, а именно Деня на влюбените – Свети Валентин.

Оказа се, че 44-годишният Андрей е обсипал с любов и романтика майката на 5-годишния си син Васил за още по-специален повод, а именно за нейния рожден ден, който се пада точно на 14 февруари. 

В тази връзка щастливата Емануела, освен въпросните снимки в профила си в Instagram, написа и следното благодарствено слово:  „Сега ще направя една реч стил Оскарите:-). Благодаря на Господ за Дори, а на Дори, че е Дори, на родителите ни, че ни има, на Андрей за прекрасния празник, който ми организира и затова, че е до мен във всичко вече почти 8 години, на Елена и Светльо, че споделят празника с нас и на всички, които отделиха от времето си, за да ми честитят…. и за милите им пожелания също! Това е!“

Стройната брюнетка, която изглежда невероятно в късата си черна рокля, с която е посрещнала празника, както и нейната сестра близначка Доротея, са получили за 37-годишния си рожден ден множество благопожелания от доста популярни у нас лица като Диляна Попова, Ралица Паскалева и др.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари