IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вампири на свобода – Нина Добрев се събра със свои „безсмъртни“ колежки

16 февруари 2024 08 30

Актрисата бе сред звездните гости на тазгодишния Супербоул

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свръхестествени създания бяха на свобода този уикенд в Лас Вегас, когато се изигра решаващия мач от Националната футболна лига на САЩ. 

Преди няколко дни Нина Добрев сподели снимки от преживяването си на Супербоул и показа, че на трибуните е срещнала няколко познати лица, с които споделя обща любов към вампирите. Актрисата, която нашумя по целия свят с ролята си на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“, е посетила срещата между „Канзас Сити Чийфс“ и „Сан Франциско Фортинайнърс“ заедно с колежката си Кандис Кинг, която в тийнсериала изигра ролята на Каролайн Форбс

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

В серията от снимки виждаме, че Нина определено си е спретнала приятелски уикенд, като е била в компания от най-близките си хора. Освен с Кандис, тя е изгледала мача с приятеля си Шон Уайт, Лиса Коши, Глен Пауъл, Дани Рамирез, Майлс Телър и съпругата му. На една от снимките Добрев позира заедно с Кандис, а към тях се е присъединила и Сара Мишел Гелар, която много преди тях двете си има работа с вампири в „Бъфи, убийцата на вампири“.

„Снимките може и да са моментни, но спомените определено не са...“, написа красивата българка под серията от кадри. 

Един от феновете веднага забеляза, че нашествието на вампири във Вегас е било страховито, като коментира с „Това два вампира с убийцата ли са? Снимката, която не подозирахме, че искаме“. Друг пък добави, че срещата между трите дами е нищо повече от перфектна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Buffytvs (@buffytvs)

„Бъфи, убийцата на вампири“ дебютира на малкия екран през март 1997 година. В продължение на седем сезона зрителите гледаха как русокосата тийнейджърка се бореше с демони, докато балансира своя социален и любовен живот. Сериалът приключи през 2003 година, а няколко години по-късно се появи „Дневниците на вампира“, през септември 2009 година, за да приключи с финален епизод през 2019-а. 

„Хората обожават да ми напомнят, че са минали 20 години. Обожавам, че все пак се сещат за сериала и дори цитират реплики, но не ми трябва точната дата и колко време е минало, за да ми се напомня на колко години съм“, каза Гелар в шоуто на Греъм Нортън миналия януари. 

Сара Мишел Гелар: Докато дъщеря ми живее у дома, няма да се появява пред камера

Фреди Принц джуниър за тайната на 20-годишния си брак със Сара Мишел Гелар

От своя страна, Нина Добрев разпали надеждите на феновете относно евентуално събиране на актьорския състав на „Дневниците на вампира“, след като публикува видео в социалните мрежи през ноември. В него участваха бившите ѝ колеги Кандис Кинг, Пол Уесли, Катрин Греъм, Кайла Юел, Майкъл Тревино и Клеър Холт. 

@nina ?? #findmyiphone ♬ Lovin On Me - Jack Harlow

Всички те се редуваха да си подават телефон, правейки различни действия пред камерата, но без да казват и дума. Разбира се, това накара феновете да полудеят в коментарите, но засега въпросите им относно събирането на групата остават неотговорени. Големият липсващ във видеото бе Иън Сомърхолдър, който имаше дългогодишна връзка с Добрев, докато двамата бяха в сериала. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари