IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика в Лондон: Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА

19 февруари 2024 12 30

Новите влюбени двойки – Дуа Липа и Калъм Търнър и Рами Малек и Ема Корин също не скриха чувствата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Раздаването на британските филмови награди БАФТА за 2024 г. събра голяма част от холивудския елит, който пристигна в лондонската Royal Festival Hall за звездната церемония в неделя. Но какво е бляскава вечер в столицата на Обединеното кралство без да има проява на истинска любов? Някои от най-големите имена във филмовата индустрия доведоха своите съпрузи и партньори на събитието, като избраха да превърнат тази важна вечер в перфектен повод за романтична среща.

Много сладки двойки-знаменитости позираха заедно на червения килим и бяха картината на романтиката, подходяща за дните след Деня на свети Валентин. 

Такива бяха Марго Роби и нейният съпруг Том Акърли, Кери Мълиган и Маркъс Мъмфорд, както и Робърт Дауни-младши и Сюзън Дауни и др. Имаше и други нови и доста готини влюбени птички сред звездите, които не минаха заедно по червения килим, но после цяла вечер не се отделиха един от друг, като Рами Малек и Ема Корин и Дуа Липа и Калъм Търнър.

А ето и кои бяха най-омагьосващите и романтични звездни двойки на наградите БАФТА тази година:

Марго Роби и Том Акърли

Това бяха истинските Барби и Кен на вечерта! Марго и съпругът ѝ Том Акърли изглеждаха прекрасни и влюбени, както винаги, на червения килим. Том избра смокинг, който допълваше зашеметяващата розово-черна рокля без презрамки на Марго.

Марго и

Марго и Том; Снимка: Getty Images

Актрисата, която беше номинирана в категорията за главна женска роля за ролята си във филма за Барби, направи едва доловима препратка към героинята си с нотка розово, преминаваща през центъра на роклята. Роби не спечели наградата, но пък изглеждаше невероятно, както обикновено.

Робърт Дауни-младши и Сюзън Дауни

Актьорът от „Опенхаймер“ Робърт Дауни джуниър винаги е на разположение, за да донесе чар и хумор на всяко едно събитие. Актьорът, който грабна наградата за най-добра поддържаща мъжка роля в лентата на Кристофър Нолан, доведе съпругата си Сюзън на наградите като двамата изглеждаха супер стилни и в доста добро настроение.

Робърт носеше искряща брошка на ревера на костюма си, за да съответства на украсеното със скъпоценни камъни деколте на роклята на Сюзън.

Рами Малек и Ема Корин

Рами и Ема изглеждаха напълно поразени един от друг, докато се прегръщаха по време на церемонията по награждаването. Малек и Корин буквално не можаха да държат ръцете си далеч един от друг на въпросната звездна вечер. Смята се, че 42-годишният актьор от „Бохемска рапсодия“ излиза с Ема, която изигра принцеса Даяна в четвъртия сезон на „Короната“ на Netflix, от миналото лято.

Двамата актьори предпочетоха да не минават заедно по червения килим, но после наваксаха времето, в което бяха разделени, като не се отделиха един от друг. 

Дуа Липа и Калъм Търнър

Най-новата и гореща звездна двойка в британския елит – попзвездата Дуа Липа и нашумелия актьор Калъм Търнър, също не минаха заедно по червения килим на наградите, но си тръгнаха заедно от събитието и след това се отправиха към афтърпартито след церемонията.  

Двамата излизат само от около месец, но Калъм вече запозна попзвездата с майка си и по всичко изглежда, че романсът им става сериозен с бързи темпове. 

Алекса Чънг и Том Стъридж

Алекса Чънг избра дръзко облекло за появата си на афтърпартито на британския Vogue x Tiffany & Co BAFTA със своя годеник Том Стъридж. 40-годишният модел показа гърдите си в прозрачна златна рокля без сутиен. Том, който има дъщеря от актрисата Сиена Милър, поиска ръката на Алекса миналата година.

 

Джеймс Макавой и Лиза Либерати

Джеймс Макавой и съпругата му Лиза изглеждаха олицетворение на елегантност, стил и взаимна обич на червения килим. Не можем да се наситим на елегантното бяло сако на Джеймс, украсено с цветя. Междувременно Лиза изглеждаше сензационно в дантелена рокля със зноен корсаж и дълга пола. 

Джеймс Макавой;

Джеймс Макавой и Лиза; Снимка: Getty Images

Лили Колинс и Чарли Макдауъл

Лили Колинс

Лили Колинс и Чарли; Снимка: Getty Images

Друга двойка, която издигна модната игра на наградите БАФТА, беше Лили Колинс и нейният съпруг Чарли Макдауъл. Чарли избра да носи смокинг, залагайки на вечна форма с черна папийонка. Нещо повече, той позволи на зашеметяващата си съпруга да открадне шоуто с разкошната си дълга до земята черна рокля с цветни детайли по бюста. И страхотни ръкави! 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари