IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трима сина: Зоуи Салдана сподели сладко видео с порасналите си момчета

19 февруари 2024 15 00

Актрисата доскоро криеше лицата на децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зоуи Салдана сподели редки снимки на тримата си синове чрез сладко семейно видео, което качи в своя профил в Instagram. Актрисата от „Аватар“ вдигна леко завесата около личния си живот със своите пораснали момчета и съпруга си Марко Перего.

45-годишната звезда и 44-годишният Марко, който е художник, се радват на три деца – близнаците Сай и Бауи, които са на 9 години, и още един, 7-годишен син на име Дзен.

Видеото, споделено от Салдана, показва семейството заедно на плажа, у дома, в самолети и в леглото, осеяно със соло селфита на актрисата и съпруга ѝ. Видеото е направено на фона на песента Lost на Франк Оушън. „Изгубен, изгубен, изгубен… На най-добрите места, с най-добрите хора. Винаги изгубен… Амин!“, озаглави тя своя пост в социалната медия.

Салдана обикновено държи момчетата си далеч от светлината на прожекторите, като доскоро дори не показваше лицата им, но вече е станала по-открита. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldaña (@zoesaldana)

Преди това Салдана разказа за опита си с отглеждането на три момчета. В ексклузивно интервю от юни 2018 г. тя каза пред списание Us Weekly, че тя и Перего, които се ожениха през 2013 г., се опитват да поддържат неутрално по отношение на пола домакинство. Актрисата от „Пазители на галактиката“ каза: „Имаме много неутрална по отношение на пола среда, в която съпругът ми участва в много задачи, които обикновено се възлагат на жени и обратното“, обясни тя. „Аз също мога да правя много „мъжки неща“, като да сглобявам телевизора, да поправям неща, които се повреждат. Мисля, че е важно да отглеждаме момчета в тази среда.“

Актрисата добави, че е „ирония на съдбата“, че е постоянно заобиколена от момчета, след като е израснала с две сестри. Салдана обаче смята, че синовете ѝ могат да бъдат „също толкова луди“, колкото и момичетата.

Тя каза: „Те са също толкова чувствителни и също толкова мили, но хиперактивни. Наистина е трудно... Нуждаете се от много физическа енергия, за да сте в крак с три момчета. Четири момчета, всъщност, защото мъжът ми е най-големият.“

Колкото и синовете ѝ да я предизвикват като майка (както децата имат навик да правят), Салдана споделя, че един от най-ценните уроци, на които децата ѝ са я научили относно родителството е: „Да бъдеш мила“.

„Като майки понякога забравяме това“, обяснява звездата от „Отмъстителите: Краят“. „Хващаме се да отглеждаме, да преподаваме, да дисциплинираме, да готвим и да чистим и нямаме достатъчно време за игри. Мисля, че децата ми винаги ми напомнят, когато съм твърде скучна. Те казват: „Мамо, бъди добра, седни и си поиграй с нас.“ 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари