IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Флорънс Пю и Пол Мескал предизвикаха слухове за романс

21 февруари 2024 10 50

Двойката вече е забелязвана два пъти заедно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нашумялата британска актриса Флорънс Пю и ирландският ѝ колега Пол Мескал предизвикаха слухове за романс. Двамата бяха забелязани да купонясват заедно в ранните часове след наградите БАФТА в Лондон. Ако приятелството им премине в нещо по-задълбочено обаче, никой от познатите им няма да се изненада, разкри вътрешен човек.

Говори се, че Флорънс Пю отдавна е привлякла окото на звездата от сериала „Нормални хора“ Пол и че двамата се движат в едни и същи кръгове от известно време насам. Освен това 28-годишната Флорънс и 28-годишният Пол са били забелязани миналата седмица да вечерят заедно в Ню Йорк. 

Според различни източници, Пю е направила всичко възможно, за да попадне на афтърпартито след наградите, организирано от Netflix, където се е намирал Мескал. Тя пристигна на събитието около 1.30 сутринта и след това е прекарала остатъка от нощта си в компанията на Пол, който вече е със статут на сърцеразбивач и звезда, а не след дълго ще го гледаме в главната роля в „Гладиатор 2“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digital Spy (@digitalspy)

На въпросното парти са били още звезди като Розамунд Пайк, Саша Барън Коен и Лили Джеймс. И това не беше първият път, когато в медиите се твърди, че  Пол също е хвърлил око на Флорънс.

Вътрешен човек казва пред вестник The Sun: „Флорънс и Пол се движат в едни и същи кръгове и са приятели от известно време. Ако приятелството им премине в романтика, никой няма да се изненада“.

Талантливата актриса от филмите „Не се тревожи, скъпа“, “Опенхаймер“ и „Дюн. Част 2“ се е разделила с приятеля си, фотографът Чарли Гуч, през октомври. Горе-долу по същото време беше съобщено, че Пол, който преди това излизаше с певицата Фийби Бриджърс, се е регистрирал в приложение за запознанства.

Колкото до Мескал, той беше номиниран за най-добър поддържащ актьор за ролята си във филма „All of us Strangers“, но загуби от Робърт Дауни-младши, който беше почетен за ролята си в „Опенхаймер“. Според очевидци обаче Пол никак не бил тъжен от този факт, а дори напротив – изглеждал в доста приповдигнато настроение, вероятно от перспективата за нова любовна връзка, с нашумялата напоследък Флорънс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари