IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова прическа – Флорънс Пю се появи с изрусена коса

1 август 2023 08 30

Поредна промяна за актрисата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Флорънс Пю не може да се спре на точно определен стил прическа това лято.

След като дебютира почти гола глава на тазгодишната Met Gala, актрисата, която можете да гледате в невероятния филм „Опенхаймер“, направи поредната трансформация. Този път тя вдигна летвата малко по-високо, боядисвайки в много светлорусо новите си кичури. Промяната бе видяна на червения килим в Лондон, където Пю присъства на събитие, организирано от марката Lotus.

За да контрастира прическата си, актрисата бе избрала червен гащеризон с халтер деколте, който комбинира с няколко златни аксесоара, включително колан със сърцевидна висулка, дълго колие и малки обеци. Цялата визия бе завършена с черни сандали с отворен връх и черна чанта. Когато бе попитана защо е скъсила толкова много косата си, Пю отговори, че е искала да промени стандартите за красота.

„Холивуд е много бляскаво място – особено за жените – и е трудно за публиката да погледне зад тази преграда. Винаги съм се опитвала да бъда естествена, без много тежък грим и прически. Така помагам на хората да видят истинската страна на нещата“, казва Флорънс.

Пю допълва, че се е борила да контролира визията си още от началото на кариерата и се радва, когато хората виждат истинското ѝ лице. „Помага ми, когато нося по-малко грим, защото тогава не съм само едно бляскаво нещо на екрана. Радвам се, че мога да съм по-естествена“, казва още актрисата.

По-рано през месеца Флорънс се пошегува с дължината на косата си, сравнявайки я с бодливи цветя. Тя сподели серия от снимки в социалните мрежи, включително и една, на която се взира в маса, а до себе си е поставила черно бодливо цвете, с което сравнява кичурите си.

Пю е един от най-изявените критици на холивудските стандарти за красота. В интервю за Vogue през януари тя споделя, че никога не е предприемала диети, за да влезе в роля или да се съобразява с нормите в индустрията. Допълва, че не би направила нещо, което ще я накара да се чувства нещастна или ще навреди на тялото ѝ.

В момента Флорънс е една от звездите във филма „Опенхаймер“, който разказва за Робърт Дж. Опенхаймер и създаването на атомната бомба. Тя играе ролята на Джийн Татлок, която има връзка с физика и е отявлен привърженик на комунизма. Във филма Пю е с къса коса, характерна за времевия период, в който се развива историята.

Червена рокля за червения килим – Флорънс Пю впечатли с Valentino

Оливия Уайлд: Шая Лабъф беше уволнен заради сигурността на Флорънс Пю

Бюти съвети: Петте тайни на Флорънс Пю

Коментирайки филма на Кристофър Нолан, актрисата споделя, че това е един от най-големите успехи в кариерата ѝ. Сравнява работата на режисьора със създаването на независими филми, но с много по-голямо влияние върху публиката.

„Напомни ми за ранните дни от кариерата ми, когато работех именно с подобна висока скорост, когато, ако загубиш една сцена от деня, тя няма да влезе във филма. Когато се появих на снимачната площадка, не можех да повярвам, че го има този адреналин, който не бях чувствала от дълго време“, казва Пю.

През тази година Пю не се притесняваше да изразява себе си чрез прическата, боядисвайки косата си в различни нюанси – от мекорозово до яркооранжево.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари