IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Карамански ще става баща

20 февруари 2024 14 50

Синът на Александър и Нели Сано може скоро да ги направи дядо и баба

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Според много различни източници, Иво Карамански, който носи името на покойния си баща, е напът да стане баща за първи път. Неговата половинка – влогърката Антоанет Пепе, е бременна и вече трудно успява да скрие заобленото си коремче. Чаровната Антоанет е майка на три малки деца – две момичета и едно момче, с които 26-годишният Иво се разбира чудесно.

Очаква се общият им наследник да се появи в края на пролетта. Двамата са заедно от лятото на 2022 година, като често показват любовта си в социалните медии. Антоанет е със 7 години по-възрастна от своя любим, но това видимо не е пречка за отношенията им. 

Припомняме, че Иво е син на чаровната водеща Нели Атанасова и доведен син на актьора Александър Сано. Карамански загуби преди няколко години лявата си ръка в нелеп пътен инцидент, но успя да се възстанови психически бързо, вероятно благодарение и на новата си любов. Оттогава той живее с бионична ръка, с която може да прави всичко. Изкуственият крайник е изработен в чужбина.

Не е ясно дали Нели Атанасова-Сано е готова да стане баба, макар тази година да ѝ предстои да отпразнува своя 50-годишен юбилей. Половинката ѝ Александър Сано, който преди години изгря с образа на Среброто от „Братя Мангасариян“, е на 46 години. Двамата са женени от близо 10 години и се радват и на 14-годишна дъщеря Ава.

 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари