IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел отрече да си е уголемявала устните с филъри

21 февруари 2024 09 00

Попзвездата заяви, че устните ѝ са „естествено големи“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адел разкри, че мрази факта, че е известна и не се страхува да го покаже. По време на поредния си концерт „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас в събота вечер, 16-кратната носителка на „Грами“ разказа относно популярната забавна снимка от мач на НБА, на която тя изглежда тъжна. Казва, че нарочно се е направила да изглежда разстроена. „Знам, че звучи налудничаво, но наистина не обичам да бъда известна“, обясни тя в публикувано от фенове видео в TikTok.

„Аз си гледах баскетболния мач, а Рич [съпругът ѝ Рич Пол, който е спортен агент] работеше и говореше с други играчи и хора. Бях добре. Нямах нищо против“, спомня си тя.

Тогава Адел помолила фотографите да не я снимат непрекъснато, но те не се съобразили с желанието ѝ. „Просто бях много раздразнена, защото поисках да не ме снимат“, добави тя. „Просто бях там сама, търсейки Майкъл Джордан, ако трябва да бъда честна с вас“, продължи тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

35-годишната британска попзвезда коментира също така и спора около устните си, тъй като много хора спекулират, че тя си е направила инжекции с филъри след като отслабна драстично преди няколко години.

Адел обясни, че устните ѝ изглеждат толкова големи, защото целенасочено се е нацупила. „Имам естествено големи устни… нямам нужда от филър“, добави певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Адел традиционно споделя много свои лични истории и мисли по време на резиденцията си „Уикенди с Адел“ в хотел Caesar’s Palace, която започна през ноември 2022 г. и беше удължена два пъти като трябва да приключи през юни. Миналата седмица тя критикува феновете на НФЛ, които мразят отразяването на Тейлър Суифт по стадионите, като им заяви да „вървят по дяволите“.  Има много фенове на американския футбол, които се оплакват, че присъствието на Тейлър на мачовете на отбора на гаджето ѝ Травис Келси – Kansas City Chiefs, разсейва играта.

Адел обаче защити колежката си с думите: „За всички, които се оплаквате от това, че Тейлър е на мача, вървете по дяволите, това е нейното проклето гадже.“

Тя продължи да обяснява, че иска тима на Келси да спечели Супербоул (както и стана) най-вече заради връзката му със Суифт. „Тя всъщност направи тези мачове малко по-приятни за гледане“, разсъждава Адел.

Изпълнителката на Hello в момента има 10-годишен син Анджело, когото споделя с бившия си съпруг Саймън Конеки. Наскоро тя разкри, че мечтае за още деца от новия си съпруг Рич Пол. Също така откровено разкри пред публиката си, че е била диагностицирана с гъбична кожна инфекция – проявяваща се в силен сърбеж, която е предизвикана от това, че е седяла потна твърде дълго по време на концертите си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари