IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горда: Анди Макдауъл сподели сладък момент с дъщеря си Маргарет Куали

21 февруари 2024 17 40

Актрисата подкрепи своята красива наследница

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анди Макдауъл може да е истинска холивудска звезда, но също така е и горда майка. Актрисата сподели сладък момент с дъщеря си Маргарет Куали на премиерата на нейния нов филм Drive Away Dolls.

65-годишната звезда от „Четири сватби и едно погребение“ подкрепи своята красива наследница в Ню Йорк във вторник вечерта. Двете приличащи си дами позираха усмихнати за снимки заедно, като Маргарет седна в скута на майка си, която пък на свой ред я разцелува.

И двете талантливи брюнетки бяха облечени от главата до петите в черно. Анди изглеждаше сензационно добре в рокля с поло яка и елегантни дълги ръкави. Тя допълни шикозния си външен вид с чифт кръгли обеци, инкрустирани с диаманти, и семпла сребърна чанта през рамо.

29-годишната Маргарет, от своя страна, изглеждаше невероятно, като носеше елегантна дантелена рокля за премиерата си. Роклята на Куали, която наскоро се омъжи за дългогодишния сътрудник на Тейлър Суифт – музикалния продуцент Джак Антоноф, беше без ръкави, но се отличаваше с искрящи кристални акценти.

Филмът Drive Away Dolls проследява две млади жени, Джейми (Куали), момиче със  свободен дух без задръжки, оплакващо се от поредната раздяла с приятелката си, и нейната скромна приятелка Мариан (Вишванатан), която отчаяно се нуждае да се отпусне. В търсене на ново начало, двете тръгват на импровизирано пътешествие до Талахаси.

Но пътуването претърпява обрат, когато пътищата на дамите се пресичат с група неспособни престъпници. Това е най-новият проект на режисьора/продуцент Итън Коен, който е известен с филмите „Фарго“ (1996) и „Няма място за старите мъже“ (2007).

Това е неговият режисьорски дебют без участието на брат му Джоел Коен, който е известен с лентата „Големият Лебовски“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари