IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър искал Бионсе, а не Лейди Гага за „Роди се звезда“

24 февруари 2024 18 00

Актьорът дори гостувал в дома на изпълнителката

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Брадли Купър никога няма да забрави гостуването си в дома на най-известната музикална двойка – Бионсе и Джей Зи. 

49-годишният актьор и режисьор се срещнал с изпълнителите в опит да убеди певицата да изиграе ролята на Али във филма „Роди се звезда“. Впоследствие Лейди Гага получава тази чест, за което печели и номинация за „Оскар“ за най-добра актриса и награда за най-добра песен за Shallow. Всичко това обаче може да бъде записано срещу името на Бионсе, ако тя не била отказала. 

Купър обясни, че е предложил чернокожата звезда на изпълнителния директор на студиото, който имал едно условие – да накара Бионсе да се съгласи за по-малко от 25 милиона долара. 

„Отидох в къщата им, а Джей Зи си беше пуснал Judge Judy, все още го помня ясно. Не се шегувам. И бях напълно поразен. Помня, че имах много странна кашлица, когато говорих с Бионсе“, каза актьорът по време на интервю за SAG-AFTRA Foundation. 

„Беше лудост. Тя беше невероятна, както и той, и работихме върху идеята в продължение на година. Все пак тя е една от най-великите хора на света. Но след това всичко се разпадна“, казва още Купър. Той не посочва точната причина, поради която Бионсе така и не влиза в ролята на Али, нито дали ограничението от 25 милиона долара е изиграло роля.

След това Брадли разкри, че имал намерение да привлече Адел към актьорския състав, но тя му отговорила с кратко и ясно съобщение – „заета съм“. 

След като чува как Лейди Гага пее на благотворителен концерт, Купър, който режисира и играе главната мъжка роля във филма, осъзнава, че е намерил своята партньорка на екран. 

„Тя просто събори цялото място с гласа си и точно в този момент осъзнах, че е най-подходяща. След това помолих да се срещна с нея“, обяснява актьорът. 

Тези преговори завършват с успех, а „Роди се звезда“ печели осем номинации за „Оскар“ и печели за най-добра песен за Shallow. Гага и Купър изпълниха парчето на живо, а емоционалното им представление събуди слухове за романтика помежду им. До днес те отричат да са имали нещо повече от професионални и приятелски отношения, казвайки че всичко, видяно на сцената, е било просто добра актьорска игра. 

Не е интересно да си звезда – дъщерята на Брадли Купър предпочете да си оцветява

По спешност – Брадли Купър избяга от пресконференция след обаждане от училището на дъщеря си

През април 2019 година Купър сподели пред Елън Дедженеръс, че определено би направил четене на живо на сценария на филма. В допълнение той би искал и живо изпълнение на всички песни, докато с Гага четат репликите си. Нарече цялото нещо Hollywood Bowl, по подобие на спортното събитие Super Bowl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaga Global (@_gagaglobal)

Въпреки че идеята все още не е реализирана, Купър и Гага все пак се събраха на червения килим преди премиерата на новия му филм „Маестро“ през декември миналата година. Тогава изпълнителката се запозна и с 6-годишната Лея, която актьорът споделя с бившата си приятелка Ирина Шейк. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари