IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Торн се появи в зашеметяваща и секси прозрачна рокля

25 февруари 2024 15 00

В този си вид актрисата дойде на ревю от Седмицата на модата в Милано

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Торн се появи за шоуто на Diesel на Седмицата на модата в Милано в доста секси външен вид. Актрисата дойде в прозрачна рокля, която разкриваше задните ѝ части.

Торн изглеждаше убийствено в прозрачна бежова рокля с боди с прашки, като с тази визия тя изгледа ревюто на Diesel в сряда, 21 февруари. Външния вид на Бела включваше и бежови обувки на висок ток и златна чанта. Сексапилната актриса позира от различни ъгли на червения  килим, преди да се отправи към модното събитие. Бела носеше червената си коса, дълга и на вълни, спускаща се по гърба ѝ, а лицето ѝ беше украсено с обеци, както и много големия ѝ диамантен годежен пръстен. Лицето ѝ беше гримирано в неутрална палитра.

Бела Торн;

Снимка: Getty Images

Звездата на Disney Channel обикаля модните събития напоследък, като преди това се появи на Седмицата на модата в Париж с убийствено златно боди и зашеметяваща зелена рокля с дълбоко деколте. 26-годишната актриса е известна със сексапилната си визия. Като тийнейджърка тя беше признавала, че стилът ѝ е „интересен, забавен и ексцентричен“. Тя добави в интервюто пред списание People през 2014 г., че притежава „много силно чувство за стил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Бела веднъж разкри, че се чувства „неразбрана“ навсякъде. „Аз съм определението неразбрана кучка в тази индустрия“, каза тя пред списание V през 2020 г. „Хората ме мислят за тази млада купонджийка, която е като... просто ще направя това и онова, защото искам и не ми пука. А кога съм казала, че не ми пука? Буквално ми пука. Би било смешно да кажа, че на някой не му пука, защото, разбира се, ни пука. Всички ние сме несигурни човешки същества, които се интересуват какво мислят хората за нас. Нека не бъдем смешни“, каза още тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

КОНСТАНТИНОВ ( преди 6 месеца )
ЗАЩО НАРИЧАТ ЗВЕЗДИ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ***? КОЯ СВЕСТНА ЖЕНА ЩЕ СЕ ОБЛЕЧЕ КАТО ТАЯ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар