IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миша Бартън разкри, че е имала сложна връзка с колегата си Бен Макензи

24 февруари 2024 12 00

Двамата изиграха ролите на Райън и Мариса в сериала „Кварталът на богатите“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Много преди семейство Кардашян да ни покажат какво е да живееш в скъпи имения, да караш луксозни коли и да печелиш от това, че си известен, имахме достъп до квартала на богатите единствено и само чрез телевизията. През 2003 година се роди един от най-добрите тийн сериали на века, а именно „Кварталът на богатите“. 

Историята на бедния Райън, който се озовава под опеката на богато семейство със странен син, привличаше пред малкия екран милиони зрители в продължение на четири сезона. В сериала имаше от всичко – любов, драма, разбити сърца, наркотици, алкохол, хомосексуални връзки, неразбирателство с родители и какво ли още не. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Australia (@elleaus)

Основните двойки – Мариса и Райън и Сет и Съмър – се превърнаха в идеал за любовта в началото на 2000-те години. Връзката на вторите, изиграни от Рейчъл Билсън (Съмър) и Адам Броуди (Сет), се пренесе в реалния живот. Двамата излизаха известно време, но се разделиха през 2006 година. Докато феновете се надяваха на връзка между Бен Макензи (Райън) и Миша Бартън (Мариса), такава не бе потвърдена. 

Поне досега. 

Бартън е само на 17 години, когато влиза в „Кварталът на богатите“, играейки гадже на Макензи, който по това време е на 25. По думите ѝ, романсът им не е бил само на екран. В подкаста Call Her Daddy актрисата признава, че е имала сложни взаимоотношения с колегата си и зад камера. 

„Влязох в този процес девствена, дете, имайки чувството, че трябва да порасна бързо. Да играя с хора, които са по-големи от мен, ме караше да си мисля, че съм единствената, която не знае какво да прави. Постоянно си казвах, че трябва да съм готова за всичко, особено за романтичните връзки, тъй като все още не бях излизала с момче, макар да бях в гимназията“, казва Бартън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Миша, която е най-малката в актьорския състав, допълва, че възрастовата граница е била трудна за преодоляване от страна на колегите ѝ. „Правех всичко за първи път и бях толкова малка, мама беше с мен на снимачната площадка... просто ми трябваше допълнително внимание в това отношение“, казва тя. 

Признава, че връзката ѝ с Макензи е била първото ѝ романтично преживяване в живота, допълвайки че е нямала никаква представа какво прави.„Мисля, че това също накара нещата да тръгнат в грешната посока, защото се хвърлихме много бързо в дълбокото“, казва актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The OC (@theoc.vibes)

Когато с Макензи се разделят, нещата стават още по-сложни, защото им се налагало да работят заедно. „Не бях готова за това“, категорична е Бартън.

Относно участието ѝ в три от четирите сезона на „Кварталът на богатите“, звездата казва, че времето ѝ се сторило по-скоро като седем, а не като три години. 

В миналото Бартън е казвала, че времето на снимачната площадка не е било най-хубавото в живота ѝ, особено имайки предвид факта, че е била малко, чувствително момиче, което е било хвърлено под светлината на прожекторите твърде рано. Признава, че е трябвало да се справя с тормоза зад кулисите и не чувствала защита от околните. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The OC (@theoc.vibes)

Миша говори и за чувството, че била притисната да изгуби девствеността си, докато е в сериала. Тя пише есе за Harper's Bazaar през 2021 година, където споменава, че се чувствала като „измамник“, защото играе героиня, която е описвана като „освободена и вървежна“, докато самата тя в истинския живот не е имала сексуален контакт. 

„Децата в сериала бяха неизмеримо богати, привилегировани американски тийнейджъри, които пият, взимат наркотици и разбира се – правят секс. Знаех, че е важно да се справя с девствеността си, която висеше над главата ми. Да премахна слона в стаята, ако искате да го наречете така“, пише Бартън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The OC (@theoc.vibes)

По думите ѝ, постепенно започнала да се притеснява дали ще играе дълго време ролята, ако не порасне бързо. „Почувствах ли натиск да правя секс с някого? Е, след като бях сваляна от мъже на 30 и повече години, все пак свърших работата. Чувствам се леко гузна, защото позволих това да се случи. Почувствах огромен натиск да правя секс, не само от моя партньор, но и от цялото общество“, пише още актрисата.

В последните месеци обаче Бартън успя да се събере с голяма част от колегите си. Тя дори се появи в подкаста на Рейчъл Билсън и Мелиса Кларк, която изигра майка ѝ в сериала, за да си поговорят за миналото. Също така казва, че се е видяла с Тейт Донаван, който пък бе баща ѝ. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари