IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промяна за пролетта – Анджелина Джоли с нова прическа

23 февруари 2024 14 30

Актрисата дебютира визията, докато посещаваше модното си ателие в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли е готова да посрещне новия сезон с нова прическа. 

Преди няколко дни 48-годишната актриса дебютира по-светли кичури, докато посещаваше модното си ателие Atelier Jolie в Ню Йорк. Джоли бе забелязана по улиците с леко затъмнени слънчеви очила, черно дълго палто и обикновена бяла тениска. Тя избра по-светлите ѝ руси кичури да бъдат пуснати, като голяма част от феновете забелязаха, че те са малко по-дълги от обикновено и са оформени прави и по-раздвижени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

От юни миналата година Анджелина постепенно започна да преминава към отбора на по-светлите блондинки, като преди това се носеше с карамелени нюанси в косата. Тогава тя бе забелязана на кафе със сина си Пакс Джоли-Пит, а кичурите ѝ в карамелен цвят бяха перфектно изправени и пуснати по раменете. Този цвят за първи път бе показан през април, когато актрисата оглеждаше имоти, където да настани модното си ателие. 

Стилните изяви на Джоли идват на фона на влизането ѝ в модния бизнес. Актрисата се захвана с дизайнерство, отваряйки собствено студио и марка – Atelier Jolie. 

Марката бе официално пусната през май миналата година, когато звездата разкри повече подробности за това какво да очаква светът от новото ѝ начинание. Тя написа, че вдъхновението зад създаването на Atelier Jolie произлиза от нейната признателност и дълбоко уважение към многото шивачи и производители, с които е работила през годините. 

Отбелязва, че идеята идва и от желанието да се използва вече наличният висококачествен винтидж материал и материите, които се смятат за ненужни, но са в перфектно състояние. Основните материи ще бъдат такива, на които Джоли ще вдъхне втори живот, вместо да бъдат изхвърлени и да замърсяват природата. Освен това, марката ще се води и по желанията на клиенти, като ще изработва дизайни по тяхно виждане. 

Анджелина Джоли: Децата ме избавиха от много мрачен живот

„Давах ѝ хапчета“: Употребявала ли е Анджелина Джоли забранени вещества?

Джоли заяви, че марката ѝ ще бъде част от движение за култивиране на повече себеизразяване, като ще кани хора с по-малко възможности и привилегии да се присъединят към мисията. Уебсайтът на компанията казва, че екипът е разнообразен и включва чиракуване на бежанци и други талантливи, недооценени групи, които ще заемат достойни позиции, основани на умения. 

Приходите ще бъдат насочени главно за създаване на стажове за шивачи и занаятчии в модния бранд. Целта е да се привлекат повече млади и талантливи хора, които обаче нямат достатъчно финанси, за да преследват мечтата си. 

Въпреки новото си начинание, Джоли е категорична, че няма да става дизайнер. „Не искам да бъда голям моден дизайнер. Искам да построя ателие, в което други хора да постигнат това. Срещала съм много артисти през годините – много кадърни, талантливи хора – и искам да видя как растат“, каза актрисата пред Vogue.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари