IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур – Талула, разказа за анорексията

23 февруари 2024 12 30

Звездната наследница е откровена за възстановяването си от хранителното разстройство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Талула Уилис напомни на последователите си, които страдат от хранителни разстройства, че пътят към възстановяването е дълъг и труден. Най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур написа откровена публикация в социалните медии в четвъртък до своите „колеги“, които се възстановяват от анорексия и други нездравословни хранителни модели, добавяйки, че самата тя се бори да приеме промените в тялото си.

„Изживявам интензивен момент на романтизиране на нездравословните времена и на това как се чувствах да се движа през деня с такова едро тяло“, написа тя в Instagram. „Просто исках да го изразя, защото знам (надявам се), че не съм сама.“

30-годишната Талула съчета емоционалната публикация с няколко снимки от детството си, за да си напомни защо е важно да остане постоянна по пътя към възстановяването си.

„Тази малка парцалена мъфинка е толкова специална и е странно да знаеш това и да искаш да ѝ дадеш изобилие и жизненост – ЖИВОТ! Докато в ТОЧНО същия момент се чувстваш теглен от старо желание, дълбоко от дупката в корема ти, да се стремиш към „по-добрата“ версия на себе си“, написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by myTalk 107.1 (@mytalk1071)

Тя завърши поста, като напомни на своите над 400 хиляди последователи, че „добре е да си в средата на бъркотията и все още да не си решил всичките си проблеми“.

Талула беше много открита относно възстановяването си от анорексията през последните години, споделяйки свои снимки преди и след отключването на заболяването през август 2023 г., за да оцени докъде е стигнала в пътуването си.

Талула и

Талула и Брус през 2018-а; Снимка: Getty Images

30-годишната звездна наследница, която е и най-малката дъщеря от брака на Брус Уилис и Деми Мур, за първи път разкри, че има телесна дисморфия през 2014 г., Тогава тя сподели и интимни подробности за дългогодишната си битка с анорексията в писмо, публикувано от Vogue.

„През последните четири години страдах от анорексия нервоза, за която не исках да говоря, защото след като стигнах 20-годишна възраст, ограничаването на храната беше последният порок от тийн възрастта, за който се бях хванала“, написа тя през май 2023 г.

Актрисата обясни, че е с изключително ниско тегло, постоянно „замръзва“, че трябва да ходи на системи и че не може да се разхожда из квартала си от страх, че няма да има „къде да седне и да си поеме дъх“.

Тя редовно говори за проблемите с психичното си здраве онлайн, за да насърчи други хора да потърсят лечение. Докато се бореше с инвалидизиращото разстройство, Талула също така се справяше с ADHD, депресия и гранично разстройство на личността, последното от което ѝ беше диагностицирано през 2022 г.

Тя обясни, че въпреки битката на баща ѝ с деменцията – родителите ѝ „са се намесили“ и са я изпратили в лечебно заведение, след като са забелязали, че нещата със състоянието ѝ са се влошили след раздялата ѝ с годеника ѝ Дилън Бъс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Талула престоя в клиника цели четири месеца и въпреки че след това се чувстваше много по-добре, тя все пак отбеляза, че възстановяването е пътуване за „цял живот“, но че е готова да го издържи в името на семейството си.

„Осъзнах, че това, което искам повече от хармония с тялото си, е хармония със семейството ми – не искам да ги тревожа повече“, продължи тя. „Едно изтощено тяло не би направило това. Чувствах тежестта на хората, които се тревожеха за мен години наред и това ме постави на колене.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари