IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горди родители – Ник и Приянка Джонас не спират със снимките на дъщеря си

26 февруари 2024 08 30

Двамата дълго време криеха Малти, но сега вече тя е част от социалните им мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Джонас и Приянка Чопра вече не смятат да крият лицето на своята дъщеричка Малти, след като почти годинка я предпазваха от общественото внимание. 

Гордите родители се надпреварват кой ще пусне повече снимки с момиченцето си, като засега Приянка води убедително. Докато Ник обикаля света с групата си Jonas Brothers, актрисата стои у дома и се грижи за 2-годишната им дъщеря. По този повод тя споделя доста снимки и видеа от ежедневието си, с които радва не само съпруга, но и феновете си. 

Наскоро Чопра сподели снимка в Instagram, на която Малти Мари се смее, докато лежи между черни и бели топки по време на парти за рожден ден на нейно приятелче. Очите ѝ са затворени, а върху лицето ѝ грее широка усмивка, доказваща колко добре си прекарва момиченцето. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

„Шегуваш ли се с мен?! Малти Мари е шампион. Всеки ден ме изумява. Безстрашна и спонтанна. Благодарна и любопитна“, написа Приянка под снимката. Тя обяснява, че кадърът е бил направен, след като дъщеря ѝ се изкачила по стълбите на пързалка, пуснала се по корем и се приземила в купчината от топки, смеейки се. 

„Мисля, че това ще е снимка, която винаги ще гледам в дните, когато се чувствам тъжна. Да си напомням за този момент. Вие имате ли такива моменти, за които бихте искали просто да спрете времето, за да им се насладите още повече?“, завърши Чопра с въпрос към своите последователи. 

Очевидно огромните купчини с топки са любимото място на Малти Мари. По-рано през месеца Ник Джонас сподели видео на дъщеря си, в което тя отново си играе, заобиколена от множество цветни топчета. Клипът бе част от поредица, показваща живота на музиканта през последните седмици. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Джонас също така зарадва феновете си със селфи с дъщеря си. Двамата позират на дивана, като лицето на 2-годишното момиченце е почти изцяло изрязано от кадъра, но все пак му се виждат очите и челото. 

„Сутрешно селфи с ММ“, написа Ник, използвайки само инициалите на дъщеря си. От описанието става ясно, че Малти Мари е била тази, която е инициирала снимката и натиснала копчето, което обяснява и липсата на фокус. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

В отговор Приянка Чопра сподели серия от снимки, показващи първия поход на Малти. Вижда се, че момиченцето се любува на рекичка, да се разхожда по мост, да рита с калните си крачета и да се гушка с майка си. 

Приянка Чопра умили феновете с нова снимка на дъщеря си

Ник Джонас отпразнува рождения си ден с Приянка Чопра и 1-годишната Малти

„Магията на природата. Първият ѝ поход. Докосна всичко, скачаше в локви, докато не се накаля до коленете. Да стана свидетел на всичко, което тя изпитва за първи път, е просто магия, която озарява всеки един ден“, написа актрисата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Приянка и Ник посрещнаха дъщеря си на 15 януари 2022 година. Момиченцето трябваше да прекара 100 дни в интензивно отделение, тъй като се родило преждевременно. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари