IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра умили феновете с нова снимка на дъщеря си

22 септември 2023 15 00

Актрисата и Малти Мари отпразнуваха началото на хиндуистки фестивал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра Джонас отпразнува празника Ганеш Чатури заедно с едногодишната си дъщеричка Малти Мари.

Във вторник, 19 септември, 41-годишната актриса публикува серия от умилителни снимки на момиченцето си, което съвсем скоро ще навърши 2 години. Двете дами почетоха началото на хиндуисткия празник. Малти Мари получи специален подарък, ганпати – плюшен слон, представляващ хиндуисткия бог на началото. Ганеш Чатури е хиндуистки фестивал в чест на раждането на бог Ганеша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Чопра Джонас, която споделя Малти със съпруга си Ник Джонас, написа под публикацията: „Момиче с нейния Ганпати – Винаги с нас... където и да идем“. Серията от снимки включваше едногодишната Мари, която силно прегръща плюшената играчка, както и специална умалена версия на Мандир – хиндуистки храм за поклонение. Публикацията веднага бе забелязана от Ник Джонас, който написа в коментарите: „???“.

През август Приянка сподели за забавен момент, който е имала със семейството си в Ню Йорк. Актрисата показа как дъщеря ѝ се наслаждава на Сентрал парк и се разхожда по алеите заедно с родителите си. „Августовска магия“, написа Чопра Джонас под снимките.

По-рано през месеца Ник Джонас сподели резюме на приключенията му през юли. На снимките той седи със съпругата си на лодка в океана, като двамата позират заедно с дъщеря си. Кадрите най-вероятно са направени по време на ваканция, когато Ник е успял да се освободи от концертите с групата Jonas Brothers. В момента той и двамата му братя – Кевин и Джо – обикалят Америка, като другата година ще пристигнат и в Европа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

На друга красива снимка виждаме как Джонас държи малкото си момиченце, което потапя краченца в басейн, намиращ се на лодката. Изпълнителят се усмихва, докато е сложил ръката си около кръста на Малти, за да е сигурен, че детето му няма да падне във водата. Момиченцето носи синя шапка с усмихнати емотиконки и бяла тениска.

Участвайки в шоуто на Анди Коен през май, Приянка Чопра сподели повече за детето си, което нарече „магьосница“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

„Тя се справя доста добре. Сега е в Ню Йорк с нас. Сякаш има магически сили. Не страда от промяната на часовата зона. Спи прекрасно, където и да отидем. Тя е най-щастливото и забавно бебе“, казва гордата майка.

Приянка Чопра с нови снимки на 1-годишната си дъщеря

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха лицето на дъщеря си

Приянка Чопра и първата ѝ фотосесия с 1-годишната Малти

Въпреки че Ник и Приянка са станали родители на 15 януари 2022 година, те обявиха раждането на Малти чак за Деня на майката през май. Забавянето се е наложило заради здравословни проблеми с бебето, които са наложили оставането на Мари в интензивно отделение в продължение на 100 дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари