IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха лицето на дъщеря си

31 януари 2023 14 40

Малти Мари присъства на първото си публично събитие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра Джонас и Ник Джонас официално запознаха света с дъщеря си, водейки я на първото ѝ светско събитие.

40-годишната актриса и 1-годишната ѝ дъщеря бяха на първия ред, за да гледат как Ник, Кевин и Джо Джонас се сдобиват със звезда на Алеята на Славата в Холивуд. Малти Мари беше облечена в кафяво облекло от туид от две части с бяла тениска отдолу и очарователна бяла панделка на главата. Известната ѝ майка заложи на кафява рокля, която комбинира с дамската си чанта.

Приянка Чопра,

Снимка: Getty Images

В своята част от речта Ник не забрави да спомене и най-важните дами в живота си, шегувайки се с дъщеря си.

„Към моята красива съпруга, ти си спокойствието в тази буря и обичам да съм женен за теб. Това е най-прекрасният подарък. Обичам да съм родител с теб, така че Малти Мари, нямам търпение да дойда с теб тук след 15 години и да те излагам пред всичките ти приятели“, каза изпълнителят.

Това беше първият път, в който двойката показа лицето на дъщеря си. До този момент те публикуваха снимки в социалните мрежи, но винаги слагаха емотиконка върху Малти Мари, за да запазят идентичността ѝ. По време на първата фотосесия на момиченцето за Vogue, публикувана миналата седмица, Приянка отново скри лицето ѝ, притискайки я към тялото си.

Приянка Чопра,

Снимка: Getty Images

Наскоро Малти Мари отбеляза и първия си рожден ден, което създаде повод и за нови снимки в Instagram. Приянка Чопра сподели няколко кадъра от семейната ваканция, но и този път лицето на дъщеря ѝ бе закрито.

На първата снимка актрисата е облегнала глава върху рамото на съпруга си, а дъщеря им гледа някъде към хоризонта. Малти е облечена в жълт комплект от Dior и бяла панделка на главата. На другата снимка Приянка гледа към океана от балкона си, прегърнала здраво дъщеря си. Накрая цялото семейство е заснето как се разхожда по плажа.

В интервюто си за Vogue Чопра споделя малко повече за майчинството и как то е променило целия ѝ живот. „През последните 20 години беше постоянно бързане и работа, като се чудех каква е следващата ми стъпка. Но сега имам чувството, че съм намерила центъра и спокойствието, защото всяко едно решение е свързано с нея“, казва актрисата.

Приянка се обяви и против критиците, които я обвинявали, че разчитала на сурогатна майка, вместо сама да износи детето си. Като спести детайлите относно причината, актрисата само заяви, че е имала медицински проблеми, които са я възпрепятствали от забременяване.

Ник Джонас обаче не беше единственият, който получи семейна подкрепа в Холивуд. По-големите му братя – Кевин и Джо – също бяха със съпругите си, като и Кевин беше взел двете си дъщери. Единствено Джо беше без децата си, но любимата му Софи Търнър беше на първия ред.

В речта си Джо благодари на всеки, който е помогнал за създаването и успеха на кариерата му, но отдели специално внимание на най-важните си дами. „Към най-малките у дома, татко ви обича до Луната и обратно“, каза той от сцената. Джо и Софи са родители на две дъщери – 2-годишната Уила и 6-месечно бебе, чието име все още не е известно.

Любов като никоя друга: Приянка Чопра с нови снимки на дъщеря си

Щастие за Ник и Приянка – дъщеря им навърши 6 месеца

Дъщерята на Ник и Приянка Джонас вече е малък модел

От своя страна, Кевин беше с цялата си фамилия, включително съпругата си Даниел и двете им дъщери Валентина на 6 и Алена на 8 години. „Алена, Валентина, това е доста готин момент, не мислите ли? Много е готино, но вие двете сте най-бляскавите ми звезди. Обичам ви и ви благодаря“, каза най-големият от фамилията Джонас.

семейство Джонас

Снимка: Getty Images

Малко по-късно цялото семейство позира заедно с Ник, Джо, Софи и Приянка. „Те са нашата най-голяма подкрепа и ние нямаше да бъдем тук, ако не бяха те. И аз съм тук, за да ги подкрепям във всеки един момент“, каза Кевин за цялата фамилия.

От сцената братята Джонас обявиха, че новият им албум ще излезе на 5 май, а след него предстои и световно турне.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари