IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас и предизвикателството да пътуваш с бебе

10 ноември 2022 14 40

„Виждаш живота с други очи“, споделя певецът

БГНЕС

БГНЕС

Ник Джонас е татко от няколко месеца и вече се сблъсква с първите предизвикателства като млад родител. Наскоро певецът разкри как се справя с грижите за малката Малти и какво прави, когато трябва да тръгне на път с бебето.

В интервю за Travel + Leisure Джонас разкри, че вече не тръгва на път само с няколко парцала в сака, а се налага да вземе какво ли не. Причината е бебето, заради което той и Приянка приготвят много повече багаж, отколкото се нуждаят. Но го правят, за да са сигурни, че нищо няма да липсва на детето.

30-годишният изпълнител разказа, че всяко пътуване с 10-месечното бебе му носи един различен опит. И той вече вижда живота с други очи.

„Пътуването определено е различно сега“, признава Ник и се шегува, че може би отстрани е доста смешен с приготовленията.

Джонас разказа за първата почивка с Малти

„Наистина е специално. Беше доста невероятно изживяване за нас“, каза той.

Миналия месец звездата показа как той и Приянка Чопра са отбелязали първия си Дивали с бебето. За празника и тримата са с идентични облекла.

През септември актрисата и изпълнителят пътуваха с детенцето си за първи път до Ню Йорк. Там индийската перла, която е посланик на УНИЦЕФ, бе специален гост на конференция на Общото събрание на ООН.

Любов като никоя друга: Приянка Чопра с нови снимки на дъщеря си

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

Лятото на звездите: Романтичната почивка на Ник Джонас и Приянка Чопра

Оливиа Кулпо си спомни за хубавото време с Ник Джонас

Докато певецът разказва за трепетите по отглеждането на своето дете, родено от сурогатна майка, неговата бивша приятелка Оливиа Кулпо си спомни за времето, в което двамата бяха заедно.

„Мислех, че ще се оженим“, признава звездата, говорейки за отношенията си с Ник Джонас.

Те изкараха заедно почти две години, като се разделиха през 2015-а.

Признанията на актрисата бяха в ефира на премиерния епизод на нейното риалити The Culpo Sisters. По нейните думи, тя не желае да се връща назад в миналото, но може да каже, че тази нейна връзка доста е повлияла на характера ѝ.

Ник Джонас,

БГНЕС

„Преместих се в Лос Анджелис с него. Нямах марка, нямах пари и бях влюбена. Това беше страхотно, но когато той скъса с мен, някак останах без чувство за идентичност“, коментира още Кулпо.

Оливия не крие, че толкова обичала Джонас и му вярвала, че дори си мечтаела един ден да вдигнат сватба:

„Мислех, че ще се оженим, мислех всички неща и просто си спомням нощ след нощ как гледах нагоре на моя таван в моя апартамент, който не можех да си позволя, мислейки си как ще си плащам наема“.

Приянка Чопра за състоянието на брака си с Ник Джонас

Днес звездата признава, че по времето, в което е била с певеца, нямала много пари и се лишавала от храна. Но това я научило да не се предава.

След раздялата си с Ник Джонас Оливия Кулпо срещна Крисчън Маккафри. С него тя излиза от 2019 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари