IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото на звездите: Романтичната почивка на Ник Джонас и Приянка Чопра

29 юни 2022 10 50

Двамата заминаха далеч от дома за първи път след раждането на дъщеря им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ник Джонас и Приянка Чопра официално откриха лятото, започвайки с романтична почивка на островите Търкс и Кайкос.

Преди няколко дни актрисата сподели серия от снимки от ваканцията, показвайки че със съпруга ѝ са отседнали в луксозен курорт, отговарящ на всичките им изисквания. Кадрите включваха пътуване по кристалночистата вода, почивка край басейна и романтични моменти на плажа. Приянка също така публикува и видеа, на които се вижда как се наслаждава на спокойната вода, върви по плажа и си отпива от кокосов орех, докато по нея пада летен дъжд.

Ваканцията идва след няколко доста натоварени месеци за двойката. Не само че работният график на Ник и Приянка е зает до краен предел, те също така станаха родители на първото си дете. Дъщеря им Малти Мари Чопра Джонас се роди чрез сурогатна майка през месец януари. Малко по-късно двойката сподели, че момиченцето е трябвало да прекара цели 100 дни в интензивното отделение, защото се родило недоносено и е имало нужда от медицинска помощ. Сега, когато Малти вече е у дома, Ник и Приянка са готови за новия си живот.

„Те се справят чудесно. Все още са толкова влюбени, сякаш сега са се запознали. Много е сладко. Малти си е у дома и Приянка е много организирана. Тя знае всички трикове и съвети относно грижите за едно дете“, казва източник пред E!News.

За момента Ник и Приянка не показват лицето на дъщеря си, но все пак споделят снимки с нея по случай Деня на бащата и Деня на майката.

За да отпразнува първия си Ден на майката, Приянка публикува кадър, на който държи Малти близо до сърцето си, а Ник ѝ е хванал ръчичката. Момиченцето е облечено в розов тоалет, допълнен с розова панделка, а лицето ѝ е покрито с емотиконка на сърце. Именно в описанието под снимката стана ясно, че Малти е прекарала 100 дни в интензивното отделение.

За Деня на бащата пък Ник Джонас получи специален подарък от съпругата си. Той публикува снимка в социалните мрежи, на която държи ръчичките на дъщеря си, като лицата и на двамата са скрити от камерата. Все пак се вижда подаръкът, който музикантът е получил – специални маратонки, които съвпадат с тези на Малти. Върху белите обувки на момиченцето е изписана буквата „М“, а върху тези на Джонас пише „Бащата на Малти“.

„Благодаря ти, Приянка Чопра, за невероятния подарък за Деня на бащата и за това, че ме направи татко. Обичам те“, написа Ник под снимката.

Преди празника музикантът сподели и какъв съвет е получил от баща си за това да остане здраво стъпил на земята, въпреки славата, която го застига.

„Най-важният съвет, който с братята ми получихме, беше да бъдем добри към хората, които са ни помагали по пътя нагоре, защото в трудните моменти те ще бъдат до нас“, казва Ник. Допълва, че с братята му Джо и Кевин се опитват да запомнят тези думи и да живеят смирено, като не се възгордяват прекалено, защото знаят, че на света има много талантливи хора, които обаче нямат същия късмет като тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари