IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Ник и Приянка Джонас вече е малък модел

8 юли 2022 14 40

Малката Малти носи популярни за сезона тенденции

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никога не е рано да станеш модна икона.

Дъщерята на Приянка Чопра и Ник ДжонасМалти – е само на шест месеца, но вече следва някои от най-големите тенденции за годината. Малкият модел носи сладка шапка идиотка от дънков плат, която е изключително популярна за лятото. Денимът е класическа опция за всеки вид модна находка, като все по-често се използва не само за панталони, но и за ризи, шапки и поли.

Именно дънкова шапка беше избрана за Малти при последната ѝ разходка под слънцето. Разбира се, майка ѝ запечата момента, публикувайки снимката в социалните мрежи. Въпреки че лицето на момиченцето е покрито с емотиконка на сърце, тоалетът ни подсказва, че Малти още от малка е навлязла в модния свят. Освен дънковата шапка, тя носи светлорозово яке. Цветът също е популярен за лятото заради своята нежност и яркост.

Макар феновете да се фокусираха върху бебето и стила му, публикацията на Приянка по-скоро беше в чест на дългогодишната ѝ приятелка Тамана Дът. „22 години и продължаваме... а сега сме с нашите деца... обичам те“, написа актрисата.

Освен любовта към модата, Малти харесва и да е сред природата. Приянка сподели видео в социалните мрежи, на което е заедно със съпруга си и баща на бебето Ник Джонас. Тримата са направили разходка до езерото Тахо, придружени от близки приятели. Малти е подсигурена и скрита в одеяло, като лицето ѝ отново не беше показано пред феновете.

39-годишната Чопра и 29-годишният Джонас станаха родители за първи път през януари. Бебето им се роди чрез сурогатна майка, като четири месеца по-късно двамата съобщиха, че Малти е трябвало да прекара 100 дни в интензивното отделение, преди да се прибере вкъщи. Двойката написа в социалните мрежи, че първата им среща с родителството е била трудна в продължение на няколко месеца, те ценят всеки един момент и разбират колко перфектен е той.

Сега обаче всичко е наред, като Ник споделя, че бащинството напълно променило живота му. „Малти е невероятна. Носи ми огромна радост“, казва той пред ET.

Според източник, прибирането на Малти у дома е бил перфектният подарък за Приянка по случай първия ѝ Ден на майката. Двамата родители са били на седмото небе, че дъщеря им най-накрая е в стаята си и може да бъде сред семейството. „Те вече са перфектни родители“, казва близък до Приянка и Ник.

Това е четвърто момиче в клана Джонас. Братята на Ник – Кевин и Джо – също са бащи на дъщери. Кевин има две момичета – Алена и Валентина, а Джо засега има само едно – Уила. Той и съпругата му Софи Търнър очакват второто си дете, но крият пола му.

„Най-важното нещо, което баща ни ни научи, е да бъдем добри с хората, които са ни помогнали по пътя към успеха, защото в трудните моменти по пътя надолу, те ще бъдат до нас. Опитваме се да живеем по този начин и да действаме с почтеност, защото знаем, че има хиляди хора по света, които са много талантливи, но нямат същия късмет като нас“, казва Ник пред E!News през май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари