IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ан Хатауей и Приянка Чопра превзеха Париж

8 юни 2022 14 30

Двете дами присъстваха на събитие, организирано от Bvlgari

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей беше като ходещо слънце в Париж, присъствайки на събитие, организирано от Bvlgari преди няколко дни.

Актрисата пристигна във френската столица, носейки изцяло жълт ансамбъл на Valentino, състоящ се от къси панталонки и дълго палто, което стигаше чак до земята. По цялата му предна част имаше зашити копчета, от които бяха закопчани само няколко, позволявайки на фотографите да зърнат късите панталонки на Хатауей. Деколтето на актрисата също бе леко отворено, разкривайки красиво кристално колие.

Ан Хатауей

Снимка: Getty Images

Визията на Ан беше допълнена от бели чехли, много лек грим от черна очна линия и прасковен гланц за устни. Кестенявите ѝ кичури бяха оформени в елегантна прическа на кок, оставяйки два от тях да оформят лицето ѝ. Освен красивото колие, Хатауей носеше и гривна и пръстен, дело на Bvlgari.

Актрисата беше част от гостите на събитието, организирано от бижутерийната компания, като към нея се присъединиха още Приянка Чопра, Карла Бруни и корейската изпълнителка Лалиса Монобан, известна в музикалните среди като Lisa.

Лиса Гети

Лалиса Монобан. Снимка: Getty Images

25-годишната певица последва примера на Хатауей, обличайки изцяло жълт тоалет, състоящ се от дълга пола с висока талия и къс топ без презрамки. Тя комбинира комплекта с емералдовозелени бижута и спусната свободно коса.

39-годишната Приянка Чопра пък беше в съвсем друга цветова гама, залагайки на дълга оранжева рокля, украсена с пайети и включваща дълбоко деколте. Тя допълни сексапилния вид с наситеночервено червило и изящно колие във формата на змия. Черните ѝ токчета, тъмните ѝ кичури, оформени в меки вълни и бляскавия грим завършваха перфектната визия на Чопра.

Приянка Чопра

Снимка: Getty Images

Няколко часа преди да се разходи по червения килим, съпругата на Ник Джонас показа на феновете си в Instagram, че се намира в Париж, намеквайки че е там заради вълнуващо събитие. По това време тя не предложи повече детайли за причината, поради която се намира в столицата на Франция.

Това е едно от малкото събития, на които Приянка присъства, след като стана майка. Тя и Ник Джонас се сдобиха с дъщеричка чрез сурогатна майка. Двамата са решили да кръстят момиченцето Малти и разкриха, че то е прекарало 100 дни в интензивното отделение, преди да го приберат вкъщи.

„Дъщеря им ще бъде по-силна с всеки изминал ден. За нея се полагат огромни грижи. Приянка не я оставя сама. Тя вече е невероятна майка“, казва източник пред US Weekly. Според него, Приянка и Ник се чувстват благословени и благодарни за всички мили пожелания, които феновете са им изпратили по време на трудния им период.

Самият Джонас сподели, че съпругата му е невероятна майка и е впечатлен колко бързо е успяла да се адаптира към новата си роля. Относно бащинството той заяви, че в момента се опитва да бъде колкото се може повече време със семейството си и да запечата всеки един момент в ума си.

„Благодарен съм за Малти и възможността да бъда родител“, каза той пред E!News. Изпълнителят се надява здравната система в САЩ да се промени, за да може повече деца, родени недоносени, да излязат от интензивното живи и здрави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари