IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ан Хатауей се включи в популярна тенденция

6 май 2022 18 00

Актрисата доказа, че може да носи всичко

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Новите модни тенденции ни заливат постоянно, благодарение на потребителите във всички социални мрежи. TikTok се превърна в по-популярно място от Instagram и Facebook, като много от нас отиват точно там, за да почерпят вдъхновение за следващата си прическа, маникюр или стилна комбинация. Това, което първоначално беше замислено като платформа за забавни видеа, бързо се превърна в място, където младите се учат на всичко важно от света на модата и красотата.

Последната тенденция се нарича „крайбрежна баба“, която беше започната от потребител с името Лекс Николета още през март месец. Тя обясни и какво значи точно терминът, който не се свързва с възраст или наличие на внуци. По-скоро той показва начин на обличане, отнасящ се за хората, които обичат филмите на Нанси Майърс, крайбрежните емоции, рецептите и готвенето, Ина Гартен, интериора и много други ежедневни детайли.

@lexnicoleta GRAN EXPLAINED #coastalgrandmother ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

„Не трябва да бъдете истинска баба, за да се определяте като „крайбрежна баба“. Това е за всеки от нас“, категорична е Николета. Тя също така създава и плейлист в Spotify, който включва песните This will be (An Everlasting Love) от Натали Кол и L-O-V-E от Нат Кинг Кол. Лекс споделя и още няколко клипа, на които показва кухнята, дрехите и филмите, подходящи за „крайбрежната баба“. По този начин тя се опитва да помогне на хората да разберат какво всъщност означава този термин.

„Винаги съм била привлечена от този начин на живот, който виждате във филм на Нанси Майърс или когато посещавате роднина, който живее на плажа и усещате онова чувство на уют и безопасност“, казва Лекс пред Good Morning America. Според нея, терминът се фокусира върху романтизирането на живота и култивирането на всеки един малък момент в истинско щастие – четене в двора, приготвяне на сутрешно кафе или готвене.

Според стилиста Андреа Лавинтал, хората все повече са привлечени към „крайбрежната баба“ заради комфорта и елегантността, които предоставя. Допълва, че свободните бели ризи, кашмирени пуловери и шапки с широки периферии могат да помогнат за включване в тенденцията. Според нея, мъжете също могат да бъдат „крайбрежни дядовци“, носейки ризи и пуловери.

Ан Хатауей – поредната „крайбрежна баба“

Като една истинска почитателка на модата, Ан Хатауей реши да се включи в най-новата тенденция. Всъщност тя е била готова за нея още преди да стане популярна в социалните мрежи.

През уикенда 39-годишната актриса сподели снимка в Instagram, на която носи бяла риза, вкарана в 7/8 бежови панталони. Тя допълни визията с големи слънчеви очила и сламена шапка, готова за разходката си по плажа. „Готова съм за „крайбрежната баба“ още преди TikTok да се роди. Дано този момент никога не свършва“, написа Хатауей под снимката.

Звездата ни даде идея за нов пролетен тоалет, комбинирайки неутрални тонове. Ще ни трябват само набор от ризи, ленени панталони, плетива и шапки с широка периферия. Най-добрата част от „крайбрежната баба“ е, че облеклото всъщност е функционално и отвъд модата – може да носите дрехите заедно, за да се включите в тенденцията, или да ги носите отделно с почти всичко друго в гардероба си.

Хатауей се надява, че тенденцията никога няма да приключи, а ние сме почти сигурни, че тя ще остане поне до края на годината. Така че, потърсете в гардероба какво може да ви помогне, за да се включите в нея и дали трябва да отидете да си купите нещо ново.

Ето още няколко пролетни тенденции, които да изпробвате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари