IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и Ник Джонас с еднакви татуировки

26 януари 2023 14 40

Актрисата сподели и каква е историята на рисунките

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Двойка, която си прави еднакви татуировки, не може да бъде разделена. Или поне това важи за Приянка Чопра и Ник Джонас.

Актрисата, която има няколко рисунки и надписи по тялото си, добави малка отметка зад едното и празен квадрат зад другото ухо, които са идентични с тези, които съпругът ѝ притежава на ръцете си. Сега Приянка споделя истинската история зад еднаквите татуировки и как те са намек към романтичните жестове, които певецът прави във връзката им.

На 25 януари от британския Vogue публикуваха видео, в което актрисата разказва основни неща за себе си. Така зрителите могат да научат колко е висока, каква е зодията ѝ, какъв е прякорът ѝ, както и детайли от детството ѝ в Индия. Освен това феновете ще видят непоказвани досега семейни снимки, на които Приянка е както с родителите си, така и с Ник Джонас.

„Съпругът ми е много любящ. Когато е наоколо, имам чувството, че всичко ще е наред“, казва актрисата. По думите ѝ, Ник я е научил да подхожда към всяка ситуация с повече спокойствие.

Когато беше помолена да поговори за татуировките си, Приянка показа надписа „Момичето на татко“ на дясната си ръка, написан с почерка на покойния ѝ баща Ашок, който почина през 2013 година. След това тя посочва отметката и празния квадрат, обяснявайки че Ник ги има на ръцете си. „Когато ми предложи брак, ми каза, че съм отметнала всичките му квадратчета, но му остава само едно и дали съм съгласна да го отметна“, разказва Чопра.

И докато актрисата не сподели защо е решила да направи татуировките точно зад ушите си, тя разкри причината за поставянето на световната карта на лявата си ръка. По думите ѝ, по този начин Индия е точно до сърцето ѝ. Колекцията от татуировки включва три отпечатъка от лапи на глезена ѝ като знак на почит към нейните кучета.

Докато татуировките са наистина впечатляващи и притежават смисъл, най-важното нещо, което Приянка притежава е дъщеря ѝ Малти Мари. „Смятам, че тя е най-големият подарък, който някога сме получавали. Обичана е и е заобиколена от много хора, но най-хубавото чувство е, когато има нужда само от мен“, споделя актрисата.

През март 2022 година Приянка и Ник споделиха със света, че са станали родители на момиченце, родено чрез сурогатна майка. Малти се ражда през януари, но е трябвало да остане в интензивното отделение цели 100 дни, защото се появява на бял свят три месеца предварително.

„Беше по-малка от ръката ми“, спомня си Чопра в интервю за Vogue. На страниците на списанието актрисата за първи път позира с момиченцето си, като отново крие лицето ѝ от камерата. До този момент нито Ник, нито Приянка са показали очите на Малти, опитвайки се да я предпазят от общественото пространство. На публикуваните снимки в социалните мрежи те винаги крият лицето ѝ с различни емотикони.

Любов като никоя друга: Приянка Чопра с нови снимки на дъщеря си

Приянка Чопра сподели нови снимки с дъщеря си Малти Мари

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

Наскоро Малти навърши 1 година, като Ник сподели, че в дома му е имало голямо парти. „Трябваше да празнуваме. Тя премина през много лудо приключение в началото на живота си, така че трябваше да празнуваме със стил. Тя е невероятна – най-добрата е“, казва гордият баща.

Това е пето момиченце във фамилията Джонас. По-големите братя на Ник – Джо и Кевин се радват на по две дъщери от съпругите си Софи Търнър и Даниела Джонас.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари