IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Намерете си мъж, който всеки ден ви напомня, че сте обичана“: Ник и Приянка с годишнина

2 декември 2022 18 00

Двамата влюбени сключиха брак преди четири години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Четири години като съпруг и съпруга, но това е само началото за Приянка Чопра и Ник Джонас.

Влюбените отбелязаха годишнина от сватбата си на 1 декември, споделяйки трогателни съобщения в социалните мрежи, почитайки половинката си. Първи беше Ник Джонас, който сподели две снимки от сватбения ден, който беше проведен през 2018 година. Той и Приянка се ожениха два пъти – първо по традициите на индуизма в Индия и още веднъж, по християнските норми в Америка.

На първата снимка Джонас целува ръката на своята булка, която носи прекрасна бяла рокля с прозрачна дантела и висока яка. Воалът ѝ се простира няколко метра зад нея, а погледът ѝ е насочен само и единствено към съпруга ѝ. Той пък е облечен в традиционния черен смокинг с бяла риза и черна вратовръзка, а върху сакото му е закачено бяло цвете.

На втората снимка вече виждаме как е протекла сватбата в Индия, като младоженците са облечени в традиционни за страната облекла. Приянка носи червен тоалет от две части – пола и скъсен топ, допълнен с червен воал и множество бижута по ръцете и около врата. Ник, от своя страна, е в изцяло бяла роба с висока яка и тюрбан с перо на челото.

„И просто така, минаха четири години“, написа изпълнителят, получавайки множество положителни коментари от фенове и приятели.

40-годишната Чопра също не пропусна възможността да изрази любовта си, като сподели малко по-неофициална снимка, която е от партито след една от сватбите. Тук вече младоженците са свалили смокинга и булчинската рокля, заменяйки ги със светлосин костюм и дълга червена рокля с дълбоко деколте. Приянка носи около врата си многослойно диамантено колие, а върху ръцете ѝ виждаме кожени ръкавици и чифт големи гривни.

„Намерете си мъж, който всеки ден да ви напомня, че сте обичана. Честита годишнина, любов“, написа актрисата под кадъра, на който със съпруга ѝ са във вихъра на танца, а гостите ги аплодират.

В допълнение към празнуването на четири години брак, Приянка и Ник имаха още един важен повод, който да ги зарадва тази година. Те станаха родители за първи път през януари, посрещайки дъщеря си Малти Мари чрез помощта на сурогатна майка. Въпреки че досега не са показвали лицето на момиченцето, двамата често споделят нейни снимки в социалните мрежи, за да радват феновете си поне малко.

Началото на родителството им обаче не беше никак лесно, тъй като дъщеричката им е трябвало да прекара 100 дни в интензивно отделение, понеже се родила недоносена. Споделяйки за раждането в социалните мрежи, Ник и Приянка разкриха, че Малти е имала проблеми в първите си дни на този свят, като с откровението си те се надяват да помогнат и на други родители, попаднали в същата ситуация.

„Важно беше хората да знаят, че независимо от пътешествието им или предизвикателствата по пътя, не са сами. Силата на социалните мрежи е в свързването помежду ни и създаването на една общност“, казва Ник пред списание People. Допълва, че съпругата му е била прекрасна през целия период и е била неговата скала в трудните моменти, когато са чакали пристигането на Малти у дома.

Приянка Чопра и Ник Джонас влизат в модния бизнес

Щастие за Ник и Приянка – дъщеря им навърши 6 месеца

Дъщерята на Ник и Приянка Джонас вече е малък модел

Приянка също не спести милите думи към любимия си, казвайки че все още се чуди как е улучила такъв късмет. „Той е невероятен син, брат, баща, приятел и съпруг“, категорична е актрисата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари