IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие за Ник и Приянка – дъщеря им навърши 6 месеца

27 юли 2022 08 40

Двойката сподели нова снимка на Малти Мари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През изминалата седмица в дома на Приянка Чопра и Ник Джонас имаше двоен празник – актрисата навърши 40 години, а дъщеря ѝ Малти Мари стана на 6 месеца.

В петък, 22 юли, Чопра сподели множество снимки от партито по случай юбилея си, който прекара на плажа заедно с приятели и семейството. В серията от забавни кадри, на които гостите си прекарват повече от чудесно на плажа и в голяма къща, се прокрадна и нова снимка на Малти Мари, която е в ръцете на майка си, а до тях седи гордият Ник Джонас.

Бебето, чието лице е закрито с емотиконка на сърце, носи красиво костюмче от розова пола и бежов потник, на който е изписано „6 месеца“. Ник Джонас е прегърнал здраво двете си момичета с едната ръка, а в другата държи малка торта с надпис „Честити шест месеца, ММ“.

„Просто едно момиче и нейната банда. Благодарна съм и благословена да бъда заобиколена от толкова много любов, както и да имам възможността да прекарам времето си с най-близките ми хора“, написа Чопра под публикацията. Тя поясни, че голяма част от хората е трябвало да пропътуват много километри, за да присъстват на празника ѝ, но все пак са успели да дойдат.

От описанието става ясно, че празненството е било организирано изцяло от Ник Джонас, на когото Приянка благодари от сърце и заяви, че няма думи, с които да опише любовта си към него. На кадрите не присъства никой от членовете на фамилия Джонас, като повечето гости са от семейството на Приянка. На една от снимките се вижда как Ник танцува с майката на съпругата си, а на друга гледа влюбено рожденичката, която се наслаждава на запаления фонтан върху тортата ѝ.

Съдейки по множеството тоалети, които Приянка носи на снимките, можем да предположим, че празненството е продължило няколко дни. Виждаме актрисата е бял комплект на дупки, жълт комбинация от пола и бюстие за плажа, синя вечерна рокля, както и съчетание от червена дълга пола и бюстие в същия цвят.

Дъщерята на Ник и Приянка се роди на 15 януари чрез сурогатна майка. Момиченцето обаче е трябвало да прекара 100 дни в интензивното, защото е било недоносено. През месец май то най-накрая се прибира у дома при родителите си, които все по-често споделят негови снимки.

По-рано през месеца Джонас сподели колко е щастлив, че Малти Мари най-накрая е у дома. „Със сигурност бащинството променя живота. Малти е страхотна. Носи ми толкова много радост“, казва музикантът пред ET.

Малти Мари е петото момиче от фамилия Джонас. По-големите братя на Ник – Кевин и Джо – вече имат по две дъщери. Кевин е баща на Алена Роуз (8) и Валентина Анджелина (5), които споделя със съпругата си Даниел, а Джо и съпругата му Софи Търнър се радват на Уила (2) и втора дъщеричка, която се роди преди месец, а името ѝ все още не е оповестено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари