IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас разказа за първия рожден ден на дъщеря си

16 януари 2023 15 00

С Приянка Чопра още не показват лицето на Малти

БГНЕС

БГНЕС

Ник Джонас разказа за първия рожден ден на дъщеря си. Гостувайки в предаването на Кели Кларксън, певецът разкри, че той и Приянка Чопра са празнували през изминалия уикенд.

Тъй като малката Малти, родена чрез сурогатна майка, бе близо 100 дни в кувьоз, двойката е решила да спретне парти с приятели, за да отбележи по-специално деня, в който тя е проплакала.

„Трябваше да празнуваме. Тя премина през доста диво пътуване в ранната част от живота си и затова решихме, че трябва да празнуваме със стил“, казва Ник.

По думите на Джонас, партито е било ден преди истинския рожден ден на момиченцето, който бе на 15 януари.

Ник и Приянка крият лицето на Малти

Откакто са родители и до момента, известният музикант и индийската актриса не са показвали лицето на дъщеря си, най-вероятно от суеверия и заради нейната сигурност.

„Тя е единствена. Тя е красива. Удивително е“, казва гордо таткото за детето, което се роди с 12 седмици по-рано.

Джонас разкрива още, че бебето е най-добричкото същество.

Говорейки за онова, което е постигнал през изминалата 2022 г., певецът обяснява, че е получил една много важна и отговорна роля – да бъде баща. Той призна, че има някои „цели и амбиции“ за 2023-а, но няма нищо по-важно от това да бъде татко.

Любов като никоя друга: Приянка Чопра с нови снимки на дъщеря си

Приянка Чопра на хуманитарна мисия в Полша

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

След повече от три месеца престой в болницата и стрес за нейните известни родители, Малти Мари бе изписана точно за Деня на майката през 2022 г.

Очаква се Ник Джонас и Приянка Чопра да споделят първи снимки от рождения ден на детето, като нищо чудно да разкрият и лицето му.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари