IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра на хуманитарна мисия в Полша

4 август 2022 14 40

Актрисата е посланик на УНИЦЕФ

БГНЕС

БГНЕС

Приянка Чопра остави за малко 6-месечната си дъщеричка, за да замине на едно емоционално пътешествие. Индийската перла се отбеляза от Полша, но там не е на почивка, а на хуманитарна мисия.

Като посланик на УНИЦЕФ, актрисата посети центровете Blue Dot във Варшава и прекара незабравими мигове с децата там.

Освен с малчуганите, Приянка е имала възможността да общува с майки от Украйна, избягали от родината си заради войната, както и да се запознае с работата на персонала на въпросните места.

В галерията, споделена от Чопра или г-жа Джонас, както я наричат, виждаме, че тя е облечена съвсем семпло – с дънки и тениска, както и носи маратонки на краката си. При това е с вързана на опашка коса и без грим.

Актрисата обясни в Instagram, че специални екипи от психолози са на разположение, за да помогнат на майките и децата в центровете за детско развитие, както и образователните такива.

Приянка Чопра видяла страха в очите на децата

В социалната мрежа жената на Ник Джонас разказва, че е разговаряла с жените и децата, които се борят с ужаса, на който са станали свидетели заради войната в Украйна.

„Един от най-ефективните инструменти за подпомагане на децата да си възвърнат чувството за нормалност е игровото взаимодействие. Звучи толкова просто, но чрез играта децата могат да намерят безопасност и почивка, като същевременно могат да изследват и преработват какво се случва в техните животи“, разкрива тя.

С поста си Приянка Чопра доказва, че определено се е сприятелила с малчуганите. Тя отскоро е майка на момиченцето, с което се сдоби чрез сурогатна майка. Но преди то да се появи, тя е чудесна леля на своите племенници.

Войната в Украйна преобръща живота и бъдещето на 5,7 милиона деца в училищна възраст, алармира Чопра. И припомня, че всяко едно, независимо от това къде се намира, има нужда от защита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари