IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и първата ѝ фотосесия с 1-годишната Малти

9 февруари 2023 08 30

Актрисата споделя защо е избрала сурогатна майка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

От Боливуд до Холивуд – така можем спокойно да опишем с две думи кариерата на Приянка Чопра Джонас.

Голяма част от феновете чуват за името ѝ чак когато тя се появява в сериала „Куантико“ през 2015 година, но по това време тя вече има повече от 50 филма зад гърба си в родната Индия и става Мис Свят през 2000 година. Сега тя работи повече извън камера, занимавайки се с продуцентство и менажиране на собствен ресторант в един от скъпите квартали на Ел Ей. Любимата си работа обаче получава преди година, когато на бял свят се появява първородната ѝ дъщеря Малти Мари.

Приянка и съпругът ѝ Ник Джонас шокираха света през март 2022 година, когато обявиха, че са станали родители на момиченце. Те използваха Деня на майката, за да споделят щастливата новина и да разкрият, че дъщеря им е трябвало да прекара повече от 100 дни в интензивното отделение, защото се е родила твърде рано.

„Беше по-малка от ръката ми“, спомня си Чопра в ново интервю за списание Vogue, за което прави и първата си фотосесия с 1-годишната Малти.

Въпреки че раждането на дете е радостно събитие, при Чопра Джонас и съпруга ти то е съпътствано с множество критики и омразни коментари. Главно те са насочени към актрисата, обвинявайки я, че е използвала сурогатна майка, вместо да износи детето сама. По думите на някои от коментиращите, това е знак за привилегированост и разглезеност, смятайки че Чопра се е отказала от бременността, за да не развали фигурата си и това да попречи на кариерата ѝ в Холивуд.

В интервюто за Vogue актрисата споделя, че се е научила да приема подобни коментари със стоицизъм и да не реагира, но се ядосва, когато нещата се насочат към дъщеря ѝ. „Знам какво беше да държа малката ѝ ръчичка, докато лекарите търсеха вена. Така че, не, тя няма да бъде обект на клюки. Вече не става въпрос само за мен. Вече засягат и нея“, казва майката.

Изборът на семейството да не отговарят публично на критиките до голяма степен е свързано с трудностите, които обграждат раждането на Малти. Тя се появява на бял свят цели три месеца преди очакваното. Бебетата, родени толкова рано, често могат да развият дългосрочни здравословни проблеми. Приянка разказва, че заедно с Ник са гледали как сестрите в интензивното правят всичко възможно, за да спасят дъщеря им и в крайна сметка успяват.

„Не ме познавате. Не знаете през какво съм преминала. И фактът, че не искам да оповестявам медицинската си история или тази на дъщеря ми, не ви дава правото да измисляте свои собствени сценарии“, обръща се Приянка към всички хейтъри.

Въпреки че не посочва подробни детайли за решението си да избере сурогатна майка, актрисата споделя, че това е била необходима стъпка в живота ѝ. По думите ѝ, е имала медицински усложнения, които са довели до избирането на подобен път за посрещане на дете.

Приянка Чопра сподели нови снимки с дъщеря си Малти Мари

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

Във фотосесията за Vogue, която е първа за майка и дъщеря, Приянка и Малти са облечени в еднакви червени тоалети, позиращи на червен фон. Актрисата се е излегнала на пода, а дъщеря ѝ е обърната с гръб към камерата и е опряла глава в гърдите на мама. Това е пореден път, в който лицето на Малти е скрито от общественото пространство.

„Още един от многото ни първи моменти заедно“, написа Чопра Джонас под снимката в социалните мрежи.

Наскоро Ник Джонас пък разкри малко повече от първия рожден ден на дъщеря си. Той сподели с Кели Кларксън, че в дома му е имало голямо парти на 15 януари, което е и официалната рождена дата на Малти. „Трябваше да празнуваме. Тя премина през много лудо приключение в началото на живота си, така че трябваше да празнуваме със стил. Красива е. Невероятна е – най-добрата“, не можа да сдържи емоциите си гордият баща.

Въпреки че навлиза в новата година с нови професионални цели, Ник признава, че приоритетът му си остава семейството.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари