IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Събирането, което всички чакахме – Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей

23 февруари 2024 17 50

Трите дами, играещи заедно в „Дяволът носи Прада“, може да се видят на наградите SAG

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ето това е холивудско събитие, за което бихме платили да присъстваме! 

Актьорският състав на емблематичния „Дяволът носи Прада“ се очаква да се събере на едно място отново по време на тазгодишните награди SAG. В събота, по време на 30-ата церемония на наградите на актьорската гилдия, Мерил Стрийп, Емили Блънт и Ан Хатауей ще обединят сили, за да представят един от победителите на вечерта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movie Shmood (@movieshmood)

Събирането на трите актриси на едно място се случва 18 години след премиерата на „Дяволът носи Прада“. Година след това Мерил Стрийп получи номинация за SAG и „Оскар“ за ролята си на Миранда Прийстли. 

Тази година Блънт е номинирана за най-добра поддържаща женска роля за играта си в „Опенхаймер“, като също така може да стане част от победителския актьорски състав на филма, който е номиниран за най-добър екип. 

Сериалът „Само убийства в сградата“, в който участва Мерил Стрийп, пък е номиниран за най-добро изпълнение от актьорски състав в комедиен сериал

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maría,s (@mmshaocs)

Другите връчващи награди на церемонията утре са Майкъл Сера, Джесика Частейн, Колман Доминго, Робърт Дауни джуниър, Били Айлиш, Америка Ферера, Брендън Фрейзър, Тараджи П. Хенсън, Мелиса Маккартни, Килиън Мърфи, Глен Пауъл, Айса Рей, Марго Роби, Наоми Уотс и други. 

В допълнение, Идрис Елба ще открие шоуто, а Дженифър Анистън ще връчи наградата за цялостно творчество на иконата Барбра Страйсънд. Честта се отдава на актьори, които олицетворяват най-добрите идеали на актьорската професия. Актрисата е носител на четирите големи награди в развлекателната индустрия – „Тони“, „Оскар“, „Еми“ и „Златен глобус“. В официалното съобщение тя е описана като един от най-великите артисти на всички времена. 

Ан Хатауей и любимият ѝ тоалет от „Дяволът носи Прада“

Ан Хатауей коментира дали ще има продължение на „Дяволът носи Прада“

През декември Блънт и Хатауей се събраха като част от поредицата Actors on Actors на Variety, където си спомниха за работата си по „Дяволът носи Прада“. 

40-годишната Блънт заяви, че целият екип просто се забавлявал на снимачната площадка, неподозирайки че филмът ще се превърне в толкова голям хит. „Постоянно ми цитират реплики от него. Това е филмът, който промени живота ми“, казва актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари