IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей коментира дали ще има продължение на „Дяволът носи Прада“

7 ноември 2022 08 40

„В наши дни е съвсем различно“, коментира актрисата

Снимка: БГНЕС

Филмът „Дяволът носи Прада“ излезе през 2006 г., стана легендарен в света на модата и накара милиони зрители в различни страни да се влюбят в този свят. Филмът получи статута на най-лъскавия проект в тази тематика и все още не се отказва от позициите си. Ан Хатауей наскоро гостува в The View, където каза, че би било „изкушаващо“ да се мисли за продължение.

Телевизионният водещ попита актрисата за продължението на „Дяволът носи Прада“. Ан отговори, че не е сигурна, но че е възможно. „Не знам дали това може да се случи“, усъмни се все пак актрисата.

Според нея филмът е излязъл в съвсем друга епоха. „Сега всичко стана толкова дигитално и тази снимка беше фокусирана върху концепцията за създаване на някакъв вид физически продукт. В наши дни е съвсем различно“, обясни Ан. Тя добави, че това е интересна и примамлива идея, но едва ли ще бъде реализирана.

Стилна есен – Ан Хатауей ни вдъхновява с блейзър и рокля

Звездна мода: Ан Хатауей се включи в популярна тенденция

Припомняме, че през септември тази година на Седмицата на модата в Ню Йорк Ан Хатауей се появи в образа на своята героиня от „Дяволът носи Прада“. Това даде основание да се обсъжда възможността за продължение на продукцията. Нещо повече, по-рано писателката Лорън Уайзбъргър представи продължение на историята, наречена „Отмъщението носи Прада“.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари