IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей: Избирам филмови проекти в името на децата си

20 октомври 2022 15 00

Актрисата има двама сина от съпруга си Адам Шулман

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за избирането на нови проекти, Ан Хатауей винаги първо мисли за децата си.

По време на участието си в радиопредаването The Jess Cagle Show по-рано през седмицата, актрисата обясни защо двамата ѝ сина Джонатан (6) и Джак (2) играят огромна роля по време на взимането на решение относно кои бъдещи проекти си заслужават и кои трябва да бъдат отхвърлени. Хатауей рядко говори за децата си, като все още не е показвала лицата им пред света, така че всяка една подробност за тях е добре дошла за феновете ѝ.

„Трябва да призная, че децата са най-големият фактор. Те ме накараха да променя изцяло приоритетите си, което ме направи и по-взискателна към роли, които ме карат да бъда дълго време далеч от тях. Те са много ценни за мен“, казва актрисата за синовете си, които споделя със съпруга си Адам Шулман. Допълва, че с всеки избран проект усеща огромно напрежение, защото се опитва да балансира времето си на снимачната площадка и у дома.

Ситуацията за Хатауей става още по-сложна, когато тя трябва да напусне дома си и да отиде на съвсем друго място, което е на голямо разстояние от семейството ѝ. Признава, че когато снима филм в чужбина, децата са нещото, което най-много ѝ липсва. „Те са най-важната част от живота ми, категорично“, откровена е звездата.

Носителката на „Оскар“ сподели и кой свой филм няма търпение да покаже на Джонатан и Джак. „Наистина искам да гледат „Дяволът носи Прада“. Това е страхотен филм. Казвам го с голямо смирение, защото имах малка роля в създаването му. Всичко се прави от режисьора Дейвид Франкел, от Мерил Стрийп, Стенли Тучи, Емили Блънт, всички останали“, скромничи Ан.

Ние обаче не сме никак съгласни с нея. Всъщност, Хатауей има голям принос за превръщането на „Дяволът носи Прада“ в огромен хит. Актрисата и до днес е свързвана с ролята си на Анди Сакс, като дори наскоро, без да иска, напомни за нея. В началото на месеца Ан се появи на Седмицата на модата в Ню Йорк, където носеше дрехи, досущ като тези на героинята си. Нещата станаха още по-хубави, когато Хатауей седна до Ана Уинтур, за която се смята, че е вдъхновението за персонажа на Мерил Стрийп.

„Това е прекрасен филм и толкова добре направен, много е забавен и това ми харесва. Мисля, че издържа добре на времето и изглежда чудесно“, казва актрисата.

Макар да се гордее с кариерата си, Хатауей не иска децата ѝ да влизат в киното от ранна възраст. „Най-вероятно ще приложа същата тактика като моите родители – имаш цялото време на света, за да си професионален актьор, но можеш да бъдеш дете само веднъж“, казва тя.

Би насърчила синовете си да учат, вместо да застават пред камера докато са малки. По думите ѝ, Джак и Джонатан трябва да отидат в колеж и тогава да решат какво искат да правят с бъдещето си.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари