IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилна есен – Ан Хатауей ни вдъхновява с блейзър и рокля

15 октомври 2022 21 00

Актрисата говори за това дали е възможно продължение на „Дяволът носи Прада“

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Есента е един от най-непредвидимите сезони. Един ден може да е с летни температури, а на другия да се чудим дали не е време да извадим най-дебелите си пуловери. Променливата обстановка доста често ни изнервя, тъй като не знаем какво да облечем, особено когато излизаме рано за работа с дебело яке, а само няколко часа по-късно искаме да се съблечем по тениска.

Именно затова през есента шопингът ни е най-труден. За щастие, Ан Хатауей идва с предложение за цялостен официален тоалет, който е едновременно стилен и може да се носи по няколко начина – отделно или заедно.

В последните седмици актрисата промотира новия си филм Armageddon Time, гостувайки в различни предавания. Това налага избор на елегантни и ефектни визии, като Хатауей е експерт в това. Все пак е имала няколко урока по стил по време на снимките на „Дяволът носи Прада“. Ние пък се радваме, че звездата отново е на екран, тъй като това означава повече червени килими за нея и повече модни вдъхновения за нас.

Едно от последните дойде в сряда, когато Хатауей се появи в предаването The View с тоалет, който е чудесен за променливото време. Облеклото ѝ си играеше с размерите и постави началото на сезона на пуловерните рокли и дългите блейзъри. Актрисата избра къса бяла рокля, която постави върху черен мрежест чорапогащник и допълни с високи черни ботуши. Накрая визията беше завършена с дълъг черно-бял блейзър с триъгълни рисунки.

Докато някои от нас вече не могат да си представят да излязат навън с толкова оскъдно облекло, където панталоните липсват, то изборът на Хатауей е перфектен за всеки, който все още тъгува по лятото и смята да се наслади на последните слънчеви лъчи възможно най-дълго. Обличането на пуловерна къса рокля е чудесно за официални събития, тъй като ще ви осигури топлина, но в същото време може да достави и нужната прохлада, ако температурите през деня рязко се вдигнат. Блейзърът е задължителна част от есенното облекло, така че в този отдел Ан заслужава отличен.

Няколко дни след първия урок по есенен стил, Хатауей се появи с още един. Този път обаче тя се върна в 60-те години, носейки диско тоалет от глава до пети.

Актрисата облече сребриста блестяща миди рокля на Valentino с дълги ръкави, покрита с пайети, кристали и перли. Съчета я с ботуши до коляното, които бяха в абсолютно същия стил, малко сребърни бижута и златисто-сребриста омбре чанта. Сребърната гама се пренесе и върху ноктите на Хатауей, а гримът ѝ се състоеше от тъмна очна линия и розово блестящо червило. Прическата ѝ беше обемно оформена, напомняща за диско времето от 60-те години.

Модните появи на актрисата идват в седмицата, когато тя стана част от специалното издание на списание Elle за жените в Холивуд. Заставайки на една от кориците, Хатауей говори за това какво е чувството вече да не изпитва стрес, когато се появява на официални и важни събития, особено за дебюта ѝ на фестивала в Кан тази година.

„Посаждате семена в живота си и след това идва момент, в който трябва да ги жънете – Кан беше като една малка реколта“, казва актрисата. Допълва, че в началото на кариерата си винаги се е притеснявала от това какво да облече и как ще бъде приет изборът ѝ. Сега обаче е в момент от живота си, когато осъзнава, че трябва да се наслаждава на всичко около нея и да се радва, че все още е тук.

Ще има ли продължение на „Дяволът носи Прада“?

Безспорно един от най-добрите филми, да не кажем най-добрия, за света на модата е „Дяволът носи Прада“. Освен че частично се базира на истинска история, описана от секретарката на Ана Уинтур, продукцията събира актьори като Мерил Стрийп, Стенли Тучи, Емили Блънт и разбира се, Ан Хатауей.

След излизането на „Дяволът носи Прада“ през 2006 година, феновете веднага поискаха продължение, в което да видят как и дали Анди Сакс се справя в модния бранш, или е избрала съвсем друг живот за себе си. По време на премиерата на новия си филм Armageddon Time, Хатауей, която влиза в ролята на Сакс, разкри дали има планове за втора част на модната комедия.

„Няма да има продължение. Няма да се случи. Не можем да го направим. Няма да стане. Филмът съществува, но има и други филми на света. Ще има и още много. Не можем да правим една и съща история постоянно“, категорична бе актрисата.

Слухове за възможно продължение се появиха, когато Хатауей присъства на Седмицата на модата в Ню Йорк, облечена идентично с героинята си от екрана. За да станат нещата още по-хубави за феновете, тя беше седнала именно до Ана Уинтур по време на дефилето на Michael Kors. Тогава Ан носеше черно поло под кафяво кожено яке, които допълни с кафява кожена минипола и вързана на опашка коса с дълъг бретон.

Относно приликите с Анди Сакс, Хатауей признава, че всичко е било една голяма случайност. „Искаше ми се да бях толкова умна. Истината е, че това беше тоалет, който дойде и ми стана, а това беше най-добрата прическа за него. А се оказа, че хората наистина си помислиха за „Дяволът носи Прада“. Беше забавно съвпадение“, казва тя. Допълва, че и тя е видяла приликата с Анди Сакс преди да тръгне за дефилето, като се е зачудила дали феновете наистина ще забележат.

Те наистина забелязват, което, според Хатауей, е доказателство, че филмът ѝ все още е сред най-гледаемите, дори след толкова дълго време. „Това показва, че хората го харесват и са вникнали в него, помнят детайлите. Това е прекрасно чувство“.

Тези от вас, които тъгуват по неосъщественото продължение на „Дяволът носи Прада“, може съвсем скоро да удавят мъката в киносалоните. Там на 4 ноември ще се появи филмът Armageddon Time, в който участват както Ан Хатауей, така и сър Антъни Хопкинс и Джеръми Стронг. Проектът, написан и режисиран от Джеймс Грей, разказва лична история за силата на семейството, сложните приятелски взаимоотношения и преследването на американската мечта.

Armageddon Time ще се появи по световните кина на 4 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари