IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С какво Дженифър Лопес дразни най-много Бен Афлек

26 февруари 2024 10 50

Една черта от характера на певицата подлудява актьора

Снимка: БГНЕС

Въпреки че изглеждаха да са герои от една от най-красивите любовни истории след като си дадоха отново шанс и се събраха, все повече се обсъжда за възможен разрив в отношенията между Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Факт е, че двамата на няколко пъти бяха уловени да се карат публично. Освен това актьорът бе забелязан в лошо настроение до любимата си. Наскоро стана известна основната причина за конфликтите между съпрузите.

Източници твърдят, че Афлек предпочита да пази личния си живот от обществеността. Но въпреки факта, че Бен е недоволен от липсата на лично пространство, той се опитва да приеме различната позиция на Дженифър. 

„Бен стана много добър в прехапването на езика си, но е известно, че не е толкова развълнуван от безкрайната нужда на J.Lo от внимание“, обясни вътрешният човек.

„Той се тревожи, че като се излага на показ, тя просто излага живота им на твърде много обществено внимание, което исторически не е помогнало на връзката им – изобщо“, добави източникът към Life & Style.

И докато актьорът и режисьор се стреми да внимава и да е сдържан пред журналисти, то певицата не спира да се изявява. Съвсем наскоро тя припомни грандиозното си появяване на „Грами“ с рокля на Versace.

Дженифър Лопес повтаря емблематичната си визия отпреди 20 години

Лопес участва в снимките на The Tonight Show. Папараци я снимаха на излизане от телевизионно студио в Ню Йорк.

На снимачната площадка на шоуто Дженифър се появи в розова копринена рокля, която едва покриваше гърдите ѝ. Тя допълни визията си със сиво палто и обувки на платформа. Повече от 20 години по-късно певицата повтори емблематичната си визия на Versace, която носеше на наградите „Грами“ през 2000 г.

Стилът на облеклото се оказа точно копие на същата рокля от 2000-те.

Преди това Лопес призна, че нейният стилист Андреа Либерман я е посъветвал да не носи зелената рокля на Versace, защото други знаменитости са били снимани с нея няколко месеца по-рано.

„Моят стилист каза: „Моля, не носете това. Някой друг вече го е носил.“ Помислих си: „Е, ти го купи и изглежда по-добре от всички останали тоалети, така че ще го пробвам.“ Направих това и това предизвика голямо вълнение“, каза тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари