IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би е била напълно разорена след последния си развод

27 февруари 2024 08 40

Певицата беше жертва на домашно насилие от страна на бившия си съпруг Стивън Белафонте

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мел Би разкри, че е останала само със 700 британски паунда на свое име и тайно е пазарувала в квартални супермаркети, след като напусна своя бивш съпруг насилник – Стивън Белафонте.

Певицата от разпадналата се група Spice Girls твърди, че по време на брака си със Стивън, той я е малтретирал емоционално и физически – нещо, което той винаги е отричал категорично.

48-годишната звезда каза, че милионите, които е направила като част от мегапопулярната поп група, са намалели до само няколкостотин, след като тя се е разделила с Белафонте през 2018 г.

Състоянието на Мел Би се оценяваше на 30 милиона долара по време на върха на славата ѝ. В ново интервю тя каза, че след раздялата ѝ със Стивън е пазарувала на едро във веригите Lidl и Costco, живеела е в къщата на майка си в Лийдс и е изпитвала сериозни проблеми да си плати съдебните такси на фона на битката около развода ѝ с Белафонте.

Мел Би

Мел Би и Стивън; Снимка: Getty Images

Всичко това е било доста далеч от бляскавия ѝ начин на живот в Лос Анджелис, където тя и Стивън живееха. Именно тогава обаче тя губи пълен контрол над огромното си състояние. 

Пред вестник The Sun тя си спомня: „Бяха времена на ковид, слагах си маската на лицето и никой нямаше да ме познае. Заставах на опашка в Lidl за първи път от много време. Но на никой не му мигна окото.“

Медийната личност отново се научава да си прави бюджет и да харчи по-разумно, едва след като се налага да се грижи сама за трите си дъщери. Тя си спомня за този мрачен период в живота си, който е бил допълнен и с финансов стрес така: „Хората ще си помислят: „Тя е богата, тя е от Spice Girls“. Но преминах от изпълнения пред хиляди на „Уембли“ на турнето на Spice Girls Reunion през 2019 г. до това да живея в тесния дом на майка ми с децата ми, които спят в едно легло с мен.“

Spice Girls;

Spice Girls; Снимка: Getty Images

Тя добавя: „Не очаквах това да се случи в 40-те ми години след успешна кариера, но нямаше къде другаде да отида, защото бях толкова силно засегната финансово от връзката си, че трябваше да събирам парчетата.“

Мел прекара пет години в спестяване и този месец се премести в преустроена селска къща в Западен Йоркшир. В допълнение към работата си със Spice Girls, тя успяла да натрупа отново пари, получавайки доходоносни ангажименти в американски телевизионни предавания като американската версия на Strictly Come Dancing (Dancing with the Stars) и съдия във формата „Америка търси талант“.

48-годишната певица също се появи като съдия в X Factor в Обединеното кралство, а през 2021 г. Мелани Браун, както е истинското ѝ име, участва в риалити формата „Маскираният певец“ в родината си. През тези няколко години тя живя в къщата на майка си, в тавански апартамент в Лос Анджелис, но днес отново  може да се похвали с голям имот с 10 спални.

По-рано този месец Мел разкри, че най-накрая е успяла да си купи къща със собствените си пари за първи път – седем години след бурния ѝ развод с „насилствения“ филмов продуцент Стивън.

Тя използва Instagram, за да се похвали с комплект ключове от къщата и да сподели със своите 1,5 милиона последователи дългия си, труден път към финансовата независимост.

Мел написа: „Тооооолкова съм развълнувана в момента. Седя тук с моите 3 кучета, които всъщност не могат да говорят, но нещо ми се случи преди няколко минути, което е ОГРОМНО!!!“

Тя добави: „Искам да го споделя с други оцелели като мен, защото всички ВИЕ оцелели там ще знаете колко емоционален е този момент. Това са ключовете за моя нов дом. Къща, която купих с парите, за които съм работила дяволски усилено. Отне ми 5+ години, за да мога да направя това.“

Мел Би и американецът Стивън бяха женени от 2007 до 2017 г. и споделят дъщеря Мадисън, на 12 години. Тя има и още две дъщери от предишни връзки, като средната – Ейнджъл, е от кратката ѝ връзка с актьора Еди Мърфи, за когото обаче не се знае дали има връзка с детето. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

фен ( преди 4 месеца )
Интересно,ТРИ ЖЕНИ...10спални!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар