IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър: Не знам дали бих оцелял, ако не бях баща

4 март 2024 13 30

Актьорът има 6-годишна дъщеря с Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В биографията на Брадли Купър може да видите номинации за „Оскар“, награда БАФТА и още над 70 статуетки, но най-важната победа си остава бащинството му.

Докато беше гост в подкаста на Дакс Шепърд – Armchair Expert, 49-годишният актьор сподели, че връзката с 6-годишната му дъщеря Леа е най-важното нещо за него в целия свят. Купър поделя грижите за момичето с бившата си приятелка Ирина Шейк, с която и до днес остават добри приятели. Тримата често ходят заедно на почивки и празнуват важни семейни поводи. 

„Да бъда родител? Честно казано, не знам дали бих бил жив, ако не бях баща. Наистина не знам“, казва Купър.

Когато Шепърд го пита какво би станало в противен случай, актьорът отговаря, че наистина не е сигурен дали би оцелял. 

По-рано в разговора водещият попита Брадли дали някога си е мислил за какъв човек ще се омъжи дъщеря му – дали ще прилича на него. По думите му, много момичета се влюбват в точно копие на бащите си, докато момчетата си избират дами, които приличат на майките им. 

„Мисля за това доста често, особено как моята връзка с дъщеря ми ще повлияе на нейния растеж и изборите, които ще направи в бъдеще. И особено в романтичен аспект, когато интимността я открие“, казва Купър. 

Актьорът допълва, че през март Леа ще навърши 7 години, което си е възраст, в която родителите трябва сериозно да се замислят как прекарват времето с децата си и на какво ги учат. „Знаеш моята връзка с баща ми. Не прекарвах много време с него. Мисля, че вече съм бил повече часове с дъщеря ми, отколкото с баща ми през целия ми живот. Така че, това е показателно“, казва още Купър. 

Брадли и Ирина кръстиха малката Леа

В крачка: Ирина Шейк разхожда малката Леа

Въпреки крехката възраст на Леа, Брадли споделя, че двамата вече водят сериозни и смислени разговори за живота. Той се похвали, че 6-годишното момиченце има невероятна способност да се изразява правилно и адекватно по темите, които дискутира с родителите си. 

„С майка ѝ отглеждаме едно човешко същество, което може да използва много добре гласа си“, казва още гордият баща. 

В момента Брадли Купър има връзка с друг известен модел – Джиджи Хадид, за която обаче не е ясно дали вече се е запознала с Леа. Все пак красавицата е одобрена от майката на своя приятел, с която вечеря след вечерта на Златните глобуси през януари. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари