IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско и половинката му Цвети показаха забавни снимки от Малдивите

29 февруари 2024 17 40

Половинката на музиканта влезе във ваната по токчета

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Криско и любимата му Цвети се намират на романтична почивка на Малдивите, но идиличната островна обстановка не е притъпила чувството им за хумор. Изпълнителят качи в Instagram профила си няколко забавни кадъра от екзотичната си февруарска ваканция, на които показа на своите последователи каква е разликата между реалността и впечатляващите фотоси, които хората се опитват да качват в социалните медии.

35-годишният рапър и музикален продуцент заложи на екстремно и забавно катерене по палма, като пусна серия снимки и кратко клипче, до които написа. „Instagram срещу реалността“, показвайки сериозните усилия, които е положил, за да се качи на дървото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Половинката на музиканта също си направи закачливи снимки на въпросната екзотична дестинация, като се щракна във ваната и то по обувки на високи токчета.

Криско и танцьорката Цветелина Петрова са заедно от 2016 година, а на 21 септември 2019 се роди и първородната им дъщеря Амая. Второто дете на двойката – синът Даниел, се роди преди 3 години. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари